VELIKA ROĐENDANSKA AKCIJA NA BUSINESSACADEMY: do 34% popusta za prijave do nedelje!
Foto: Promo

VELIKA ROĐENDANSKA AKCIJA NA BUSINESSACADEMY: do 34% popusta za prijave do nedelje!

Edukacija -

Iako za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, BusinessAcademy je odlučila da svoju proslavu organizuje malo drugačije. U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja do 34% popusta na cenu upisa za svaki smer, a svi koji se prijave do 16. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 meseci i paket celoživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što pre rezervišite svoje mesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon BusinessAcademy možete saznati putem ovog linka.

Najefikasniji put do konkretnih poslovnih znanja koja možete odmah naplatiti

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od trinaest programa, koji su podeljeni u 6 najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru preduzetništva, poslovne administracije, menadžmenta, marketinga i prodaje, finansija ili upravljanja projektima.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od strane Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada – najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

foto: Promo

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 16. septembra

Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja.

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada imate potrebu da nadogradite svoje kompetencije, možete da upišete kurs iz oblasti koja vas zanima i steknete konkretna znanja koja su vam potrebna. Na taj način, dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsećamo, rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 16. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track