U ZAGREB STIŽE REGIONALNI LIDER ZA DIGITALNU TRANSFORMACIJU: Branislav Vujović dolazi na konferenciju Digital Takeover
Foto: Promo

U ZAGREB STIŽE REGIONALNI LIDER ZA DIGITALNU TRANSFORMACIJU: Branislav Vujović dolazi na konferenciju Digital Takeover

Edukacija -

Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije „New Frontier Group“ i gostujući predavač na IEDC - Poslovnoj školi Bled, na predstojećem Digital Takeoveru, koji organizuje 24 sata, održaće predavanje na temu „Digital Business Models and Value“, u kom će otkriti zašto je važno razumeti promene u digitalnoj ekonomiji, kako ih iskoristiti i koji su njeni osnovni elementi. Vujović će govoriti i o tome koje od pomenutih elemenata naše kompanije već poseduju i mogle bi ih iskoristiti za kreiranje vrednosti u digitalnoj ekonomiji. Objasniće publici i koji je pravi put za inovacije i kako unaprediti i prilagoditi sve elemente poslovnog modela promenama koje donosi digitalna ekonomija, a u vezi sa tim i o najčešćim preprekama koje vode neostvarivanju planiranog rezultata prilikom digitalne transformacije. Poseban naglasak će biti na određenim industrijskim granama za koje je neophodno shvatiti da je promena iz industrijskih u digitalne ili hibridne poslovne modele danas imperativ, ali imperativ i za biznis u celosti.

Vujović na IEDC, jednoj od najuglednijih poslovnih škola na svetu za razvoj visokog menadžmenta, od 2016. godine drži radionice o digitalnoj transformaciji. U svom radu fokusiran je na temu digitalne revolucije i uticaj koji ona ima na industrijska preduzeća, s naglaskom na razliku između optimizacija postojećih poslovnih procesa i stvaranja nove digitalne strategije za povećanje vrhunskih rezultata, kako prihoda tako i dobiti.

foto: Promo

Pre osnivanja „New Frontier Groupa“, Vujović je bio na funkciji višeg potpredsednika kompanije „Computer Associates“ (CA), a kasnije regionalni menadžer u kompaniji EMC. Njegova firma danas ima više od 2.400 visokokvalifikovanih zaposlenih u 15 zemalja širom sveta, a u srednjoj i istočnoj Evropi važi za lidera u smislu pomaganja preduzećima da iskoriste mogućnosti digitalne ekonomije za privredni rast. „New Frontier Groupu“ je prošle godine Jadranski Beyonde savez 4.0 u Ljubljani dodelio nagradu za najbolje regionalno preduzeće na polju digitalne transformacije. Vujović je u ulozi predsednika te brzorastuće firme usmeren na inovacije, digitalnu transformaciju, strategiju spajanja i preuzimanja, kao i na odnos s investitorima, a svoje bogato iskustvo u digitalnom poslovanju predstaviće na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciji – Digital Takeoveru, 12. marta u zagrebačkom „Cinestaru“ Branimir centra.

Ovogodišnja konferencija donosi bogat program s renomiranim domaćim i međunarodnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije i predstaviće širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primere i uspešna konkretna rešenja za razvoj kompanija koje se digitalnom transformacijom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati i biti efikasne u postupku i efektivne u rezultatu. Digital Takeover nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regionu, a posetioce očekuje bogat celodnevni program uz niz predavanja, panel-diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Konferencija Digital Takeover održava se 12. marta u „Cinestaru“ Branimir centra Zagreb. Ekskluzivni edukacijski partner konferencije je IEDC-Poslovna škola Bled. Sve novosti u vezi sa konferencijom pratite na službenoj stranici i Fejsbuku.

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i osigurajte svoje mesto već danas. Redovna cena kotizacije iznosi 325 evra do 3. marta, a last minute 380 evra.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja