Najnovije vesti

TRAŽITE POSAO?  Sutra se održava LINK2job, najveći sajam zapošljavanja u zemlji – od 10 do 18 časova, hotel „Metropol Palace”
Foto: Promo

Kako do posla?

TRAŽITE POSAO? Sutra se održava LINK2job, najveći sajam zapošljavanja u zemlji – od 10 do 18 časova, hotel „Metropol Palace”

Edukacija

Nezadovoljni ste na sadašnjem poslu, želite da napredujete ili da promenite karijeru? Možda uopšte nemate posao? Ako tražite poslovnu priliku, dođite sutra, 09.05, na najveći LINK2job sajam zapošljavanja, koji se održava od 10 do 18 časova, u hotelu „Metropol Palace”.

Ulaz na Sajam zapošljavanja je besplatan, jedino što je potrebno jeste da popunite ONLINE PRIJAVU i na taj način rezervišete svoje mesto.

Ovogodišnji LINK2job sajam zapošljavanja najveći je do sada. Učestvuje preko 40 kompanija i u ponudi je oko 450 novih mesta. Donesite odluku koja će vašu karijeru promeniti iz korena.

foto: Promo

Prolećni LINK2job sajam zapošljavanja organizovao je Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, uz podršku Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Multinacionalne kompanije nude veliki broj novih radnih mesta

Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja. Sitel, Kuehne + Nagel, Strabag, Galenika, Birdseye i mnoge druge u ponudi imaju nova radna mesta, a učestvuje i veliki broj obrazovnih ustanova: ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena osnovna škola i gimnazija. Možda baš vi imate potrebne kvalifikacije.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. Prijavite se i napravite krupan korak ka unapređenju svoje karijere.

BONUS – Završite kurseve engleskog jezika ili MS Office potpuno besplatno

Pored toga, da biste baš vi bili prvi pik poslodavca na LINK2job sajmu zapošljavanja, svako ko sutra dođe u hotel „Metropol Palace” u periodu od 10 do 18 časova dobiće potpuno besplatno online kurseve engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kurseve koje dobijate, završavate online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da unapredite svoje poslovne veštine

Pored kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da steknete dodatne veštine koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Krajnje je vreme da se vaša karijera pokrene u dobrom smeru. Dođite sutra na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i obezbedite posao koji će vas činiti zadovoljnim. Obezbedite svoje mesto na vreme, prijavite se još danas i ovog petka od 10 do 18 časova, posetite hotel „Metropol Palace”. Neka to bude prekretnica u vašoj karijeri.

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...