Najnovije vesti

BESPLATAN SEMINAR ZA SVE KOJI ŽELE DA IMAJU SVOJ SAJT: Naučite šta vam dobro uređen veb-sajt može doneti
Foto: Promo

BESPLATAN SEMINAR ZA SVE KOJI ŽELE DA IMAJU SVOJ SAJT: Naučite šta vam dobro uređen veb-sajt može doneti

Edukacija

U subotu, 24. avgusta, od 11 časova, održaće se interesantan i veoma koristan seminar „Primeri dobre i loše prakse izrade veb-sajta”, u okviru kojeg ćete saznati šta za jednu kompaniju znači prisustvo na internetu i da je to jedan od presudnih faktora uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se bavite. Ovaj besplatan seminar održaće se u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun), u organizaciji Centra za razvoj karijere, a možete se prijaviti i pratiti ga besplatno.

Saznajte koje benefite dobijate investicijom u veb-sajt

Veb-sajt govori u ime vaše kompanije, a veb-prezentacije i ono kako ćete se predstaviti na internetu jesu neki od najvažnijih činilaca za perspektivno poslovanje.

Na seminaru ćete naučiti šta znači investicija u veb-sajt i kako da vaša firma lako i brzo postane dostupna svima širom sveta. Veb-sajt je ogledalo koje predstavlja vašu kompaniju, a na seminaru ćete saznati i kako da svoje poslovanje predstavite u najboljem mogućem svetlu.

Dobar veb-sajt je onaj koji vaši kupci lako pronalaze na internetu i koji komunicira sa njima. Veb-sajt štedi vreme jer ostvaruje kontakte sa kupcima svakodnevno, omogućavajući vam da se posvetite drugim poslovima.

U okviru seminara ćete imati prilike da čujete sugestije iz preko 30 studija slučaja pozitivnih i negativnih primera izrade veb-sajta.

Takođe, svoje iskustvo preneće i profesionalac Dragan Varagić, koji je strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač, i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta.

Predavanje možete pratiti potpuno besplatno i putem interneta, sa bilo kog mesta, a sve što je potrebno jeste da se prethodno prijavite.

Prijavite se i naučite kako da kreirate i napravite dobar veb-sajt – besplatno!

Broj mesta za seminar „Primeri dobre i loše prakse izrade veb-sajta” je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete brojne savete i saznate šta znači dobra prezentacija kompanije putem veb-sajta. Prijavite se putem ovog linka i pratite radionicu besplatno. Ukoliko ne možete da lično prisustvujete, prijavite se na seminar onlajn.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...