ITAcademy i danas slavi Sys Admin Day: ISKORISTITE DO 696€ POPUSTA DO KRAJA DANA!
Foto: Promo

ITAcademy i danas slavi Sys Admin Day: ISKORISTITE DO 696€ POPUSTA DO KRAJA DANA!

Edukacija -

Velika akcija ITAcademy povodom Dana sistem administratora traje i danas i omogućava vam da uz uštedu od čak 696€ započnete školovanje u ovoj međunarodnoj IT školi.

Ceo svet je i ovog poslednjeg petka u julu obeležio Sys Admin Day. Da podsetimo – ITAcademy je ove godine dan zahvalnosti prema sistem administratorima obeležila uz veliki popust za upis na sve smerove. Međutim, zbog velikog interesovanja za školovanje na ovoj instituciji za usavršavanje IT stručnjaka, snižene cene upisa ostaće aktuelne i danas do kraja dana!

Ako želite da zakoračite u IT svet, požurite i rezervišite svoje mesto putem ovog linka. Prijave su otvorene do ponoći, a broj slobodnih mesta je ograničen!

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu deo IT sektora

Školovanjem na ITAcademy za samo 12 meseci možete da usvojite potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od ovih 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Nastavu je moguće pratiti u ITAcademy učionicama koje se nalaze u Beogradu, ili u e-Learning varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pratite obuku iz bilo kog grada ili zemlje.

Na kraju školovanja imate priliku i da potpuno besplatno steknete neki od najvažnijih, međunarodno priznatih IT sertifikata, kao što su: Cambridge, Microsoft, Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, CompTIA, Cisco, MikroTik i drugi. Ovi sertifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

foto: Promo

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svetu radite širok spektar danas najtraženijih poslova iz oblasti informacionih tehnologija.

Štaviše, poslednja istraživanja pokazuju da, uprkos pandemiji, zaposleni u tehnološkom sektoru ne moraju da brinu – u budućnosti se predviđa siguran rast poslova iz ove oblasti. Dakle, ukoliko ste zabrinuti za svoju karijeru usled globalnih promena koje je donela pandemija ili tek treba da započnete karijeru, IT je sektor u kojem bi trebalo da planirate svoju poslovnu budućnost.

Prijavite se još samo danas i započnite školovanje uz posebne pogodnosti!

ITAcademy akcija povodom Sys Admin dana traje samo još danas, do ponoći i omogućava vam da upišete program koji vama najviše odgovara uz popust do 696€.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za najtraženija zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Prijavite se preko ove stranice i osigurajte svoje mesto na vreme!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track