Najnovije vesti

Velika akcija Fakulteta društvenih nauka - NASTAVI STUDIRANJE
Foto: Promo

Velika akcija Fakulteta društvenih nauka - NASTAVI STUDIRANJE

Edukacija

Stali ste sa studijama? Želite da nastavite?

Odlučili smo da vam pomognemo da ostvarite vašu želju i nastavite studije.

Zabrinuti ste jer radite i niste sigurni da ćete moći sve da postignete? Prilagodili smo školovanje tako da budete u prilici da uskladite vaše poslovne i privatne obaveze sa nastavkom studija.

Da li ćete morati da dolazite na predavanja?

Nećete morati da dolazite na predavanja jer smo kreirali platformu, na kojoj se nalazi materijal koji vam je neophodan za učenje i polaganje ispita, a kojoj možete da pristupate u bilo koje doba dana, bilo koji dan u nedelji.

Konsultacije profesora su u prepodnevnim i popodnevnim terminima, tako da uvek možete biti u prilici da uskladite vaše obaveze i da dođete do Fakulteta kako biste imali uživo konsultacije sa profesorom. Takođe, profesori su vam stalno na raspolaganju putem mejla ili drugih vidova onlajn komunikacija.

Možete da izaberete studije Ekonomije ili Digitalnih medija i komunikacija.

Broj mesta je ograničen

Zbog velikog interesovanja za upis na Fakultet društvenih nauka broj mesta je skoro popunjen, zbog toga rezervišite vaše mesto na vreme.

foto: Promo

ZA SVE KOJI SE PRIJAVE DO KRAJA NOVEMBRA VAŽE PROMOTIVNE CENE

Mogućnost plaćanja na 12 rata

Fakultet društvenih nauka je obezbedio budućim studentima da školarinu plate na 12 jednakih rata, ukoliko se prijave na vreme.

foto: Promo

Cena školovanja za sve godine je ona po kojoj ste upisali.

Kako biste rezervisali vaše mesto na vreme potrebno je da se prijavite putem elektronske prijave ili da nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00.

Radno vreme Fakulteta društvenih nauka tokom trajanja akcije će biti od 9h do 20h. Akcija traje do kraja novembra, a Fakultet će raditi i tokom vikenda 28. i 29. novembra.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...