Unesite sreću u svoj dom - ambijent koji ostavlja bez daha
Foto: Promo

Unesite sreću u svoj dom - ambijent koji ostavlja bez daha

Forma Ideale -

Dom je mesto u kome provodimo najviše vremena, pa samim tim želimo da se u njemu osećamo srećno i zadovoljno. Pored estetike ambijenta, važno nam je i da ga uredimo tako da svojom funkcionalnošću zadovolji sve naše potrebe.

Multifunkcionalan nameštaj, moderni materijali i teksture, neutralna paleta boja, ali i dekorativni detalji koji unose toplinu, samo su neke od karakteristika koje treba da poseduje ambijent kako bi nam izmamio osmeh.

Boje zidova, koji ujedno predstavljaju i najveće površine trebalo bi da budu neutralnih tonova ili u beloj boji, međutim, ukoliko se odlučimo za tapet na jednom od zidova dnevne sobe, predlog dizajnera enterijera je da naš izbor budu tapete dezenirane u dekoru betona.

foto: Promo

Ovako neutralno obojenoj prostoriji treba dodati i neutralni nameštaj, poput ugaone garniture KARMEN. Pored njenog modernog dizajna, ono što je karakteriše je i multifunkcionalnost. Ova garnitura vešto krije dva funkcionalna taburea u rukonaslonu, a takođe i dodatni ležaj za spavanje koji se može dobiti rasklapanjem garniture. Međutim, ono što ne smemo zaboraviti kod ambijenta neutralnih boja, jesu detalji koji će oplemeniti i utopliti prostor, poput različitih boja, tekstura i dinamičnih motiva.

foto: Promo

Nezaobilazni, takođe funkcionalni komad nameštaja, jeste i komoda DUERO 5F 90 u koju možemo odložiti sve one raznovrsne sitnice koje su nam svakodnveno potrebne, a za koje nam je teško da nađemo mesto.

foto: Promo

Funkcionalnošću se odlikuje i klub sto BERT, u dekoru betona sa belom lak folijom, koji poseduje praktične i estetski efektne staklene police ispod radne površine.

foto: Promo

U ovakav ambijent, kako nam savetuju dizajneri enterijera Forma Ideale, idealno je uklopiti i TV policu CADIZ koja poseduje otvorene i zatvorene elemente za odlaganje potrebnih sitnica, ali i dekorativnih detalja, a koja poseduje i mogućnost ugradnje rasvete koja može uticati na atmosferu celog ambijenta.

Kombinovanje funkcionalnih i nesvakidašnjih komada nameštaja može urediti ambijent našeg doma tako da i nas i naše goste ostavi bez daha.

U vremenima koja su puna iznenađenja i često nam oduzimaju dah okolnostima koje su manje prijatne, vreme je da se sami pobrinemo da lepotom, toplinom i radošću, zaustavimo dah sebi na najbolji mogući način, a tako probudimo i jednu potpuno novu pozitivnu energiju koja će vladati našim domom u kojoj ćemo uživati i mi i nama najdraže osobe.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja