Magija kućne dekoracije - Da li ste ukrasili dom za doček najradosnijih praznika?
Foto: Promo

Magija kućne dekoracije - Da li ste ukrasili dom za doček najradosnijih praznika?

Forma Ideale -

Doba je godine kada kreativnost definitivno dolazi do izražaja. U vremenu kada se suočavamo sa velikim izazovima , potrebno nam je nešto što bi nam skrenulo pažnju, a praznična euforija je svakako tu da pritekne u pomoć. Baš iz tog razloga domovi su zasijali prazničnom dekoracijom čak i mnogo ranije nego prethodnih godina.

Jasno je da dekoracija utopljava i najhladnije ambijente. Kada su boje, ukrasi i lampice raspoređeni po celom domu, oni stvarno bude osećaj euforije i nove energije. Za koju god boju da se odlučimo prilikom dekorisanja doma, važno je naglasiti da greške ne postoje. Neke boje će postići ambijente pune topline i zvezdanog sjaja, dok će druge, možda malo hladnije, oživeti bajku i otmenost. Pored svih ukrasa, još jedan od načina na koji možemo utopliti, ali i ukrasiti dom jeste izbor i kupovina novih komada nameštaja iz kolekcije SARDINIA u toplom dekoru artisan hrasta, koju preporučuju dizajneri enterijera Forma Ideale.

Kolekcija SARDINIA predstavlja najcelovitiju kolekciju u asortimanu Forma Ideale, jer se sastoji od čak 18 elemenata. Segmenti sistema elemenata SARDINIA su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje čitavog doma, od dnevne sobe, preko predsoblja, pa do spavaće sobe.

Forma ideale, nameštaj, Nova godina
foto: Promo

Ovu kolekciju karakteriše spoj kontrastnih karakteristika, pa pored osnove koja se ogleda u toplini naturalnog i rustičnog dekora artisan hrasta, imamo i suptilnije crne elemente dekora na frontovima i industrijskim karakteristikama ručica koje doprinose estetici, ali i funkcionalnosti. Dodatni estetski momenat se može postići ugradnjom rasvete u pojedine elemente nameštaja, tako da je magija u prazničnoj atmosferi zagarantovana.

Ukoliko se, međutim, odlučujemo samo za pojedine elemente iz ove kolekcije, preporuka je praktična vitrina SARDINIA POP koja se savršeno uklapa u već postojeći ambijent. Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, ona će poslužiti i kao podloga za izlaganje praznične dekoracije, ali će se podjednak nivo estetike i funkcionalnosti osetiti i nakon praznika.

Forma ideale, nameštaj, Nova godina
foto: Promo

U već postojeće elemente su dobrodošle i TV polica SARDINIA TV 170 , koja ima mogućnost ugradnje dodatne rasvete koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a ujedno će i probuditi sva naša čula, kao i zidna polica SARDINIA ZP. Na nama je samo da izaberemo elemente iz kolekcije, a uz njihovu praktičnost i uklopljivost sa ostalim nameštajem, ideje za dekoraciju će same navirati.

Kada uredimo ceo prostor, vreme je za odmor i uživanje, što je i „pravilo“ za vreme praznika. Okupimo svoje najbliže, oslušnimo njihova srca i uživajmo u čarobnoj atmosferi koju smo zajedno stvorili!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track