STEFANOVIĆ NA MILJAKOVCU, SNS UVEK UZ GRAĐANE: Obišao naselja Miljakovac 3 i Sunčani breg
Foto: GO SNS

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke

STEFANOVIĆ NA MILJAKOVCU, SNS UVEK UZ GRAĐANE: Obišao naselja Miljakovac 3 i Sunčani breg

Izbori 2020 -

BEOGRAD - Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je danas građane rakovičkih naselja Miljakovac 3 i Sunčani breg, kojima je poručio da će SNS i lista Aleksandar Vučić - Za našu decu uvek biti uz građane, osluškivati njihove želje i potrebe, kako bi oni bili zadovoljni.

foto: GO SNS

Stefanović je istakao da su ova naselja u opštini Rakovica dugo bila zapostavljana i da su tek u poslednjih četiri ili pet godina započeti intenzivni radovi na izgradnji infrastrukture, saopštio je Gradski odbor SNS.

- Zahvalan sam gradskoj opštini Rakovica i Gradu Beogradu, zato što su prepoznali probleme koje imaju građani Miljakovca 3 i naselja Sunčani breg. Osluškivali su potrebe građana i šta sve, u nekom prethodnom periodu, nije bilo urađeno. Ovo su primeri naselja, koja su divlje izgrađena, a u kojima polako, urbanističkim uređivanjem, dolazi do normalnog života.

foto: GO SNS

Važno nam je da i deca koja žive u ovoj opštini imaju još vrtića i škola, da ljudi imaju kanalizaciju, bolji gradski prevoz i normalan život, rekao je Stefanović i dodao da SNS sluša i kritike građana, čime nisu zadovoljni i šta se još može uraditi u budućnosti.

On je poručio da je Srpskoj naprednoj stranci veoma važno da se svaki deo Beograda ravnomerno razvija.

- U Rakovici je izgrađen još jedan Dom zdravlja, a pored obilaznice i ritejl parka, urađeno je dosta na uređenju komunalne infrastrukture i otvaranju novih radnih mesta. Takođe, povećani su i kapaciteti vrtića, ali je potrebno još rada kako bi građani opštine Rakovica, svakog njenog naselja, mogli da kažu da su zadovoljni i da žive u lepoj i prosperitetnoj opštini, istakao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track