SNS: Jednako brinemo o svim građanima Srbije! Rešavamo višedecenijske probleme
Foto: Pink.rs

SNS: Jednako brinemo o svim građanima Srbije! Rešavamo višedecenijske probleme

Izbori 2020 -

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović i sekretar beogradskog odbora Aleksandar Marković posetili su Zvezdaru i u razgovoru sa građanima poručili da je u prethodnom periodu odgovorna vlast predvođena SNS kako u opštini Zvezdara, tako i u gradu Beogradu i Republici, pokazala da jednako brine o svim građanima.

Prema rečima Marije Obradović, odgovorna politika koju vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka je popravila ugled Srbije u svetu, a to je impliciralo privlačenje stranih investicija, više radnih mesta i više novca za infrastrukturu u Beogradu i Srbiji.

"Samo glas za listu 'Aleksandar Vučić - Za našu decu' je zapravo glas i garant da će se Zvezdara, Beograd i Srbija i u buduće razvijati. Da će se nastaviti sa odgovornom politikom, politikom investicija, izgradnje puteva, škola, vrtića, parkova, vodovodne i kanalizacione mreže. To su važne svakodnevne stvari koje čine život građana kvalitetnijim", rekla je Obradović.

Marković je podsetio da je urađeno preko 80 odsto vodovodne i kanalizacione mreže u naselju Severni bulevar i da su trenutno radovi u Ramskoj ulici.

"Rešavamo višedecenijski problem građana ovog dela Beograda i Zvezdare, koji će posle 60 godina dobiti kanalizacionu mrežu", rekao je Marković.

Obradović i Marković su zaključili da je glas za listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu" glas za bolju budućnost svih građana Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track