VESIĆ: Glas za SNS glas za nastavak projekata na Voždovcu
Foto: Printscreen

Urađeno je mnogo na putevima,

VESIĆ: Glas za SNS glas za nastavak projekata na Voždovcu

Izbori 2020 -

Član predsedništva SNS-a Goran Vesić poručio je danas građanima u podavalskim naseljima da samo glasajući za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ glasaju da se nastave svi projekti koji su započeti na opštini Voždovac, ali i svi drugi projekti koji su započeti u Beogradu i Srbiji u prethodnom periodu.

Vesić je u izjavi novinarima kazao da se samo tako Srbija može izboriti za više radnih mesta, za viši životni standard i pozvao je sve da 21. juna izađu na izbore.

„Voždovac je jedna od opština koja zaista može da se pohvali velikim rezultatima u prethodnom periodu. Ovde se nalazimo na Avali, ova podavalska naselja su bila potpuno zapostavljena pre osam godina“, kazao je Vesić.

Dodao je da su počeli da rade postrojenje za preradu otpadnih voda u Belom potoku, što će isto raditi u Pinosavi.

Prema njegovim rečima, Ripanj je imao svega oko pet odsto domaćinstava koja su imali vodu pre osam godina, a danas imaju skoro 95 odsto.

„Urađeno je mnogo na putevima, urađeno je mnogo da se ovaj kraj, koji je jedan od najlepših krajeva Beograda, promoviše kao turistički potencijal i da naravno uradimo sve da poboljšamo živote i standard naših ljudi“, naveo je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track