ALEKSANDAR VULIN: PS će uvek insistirati da se odbrambena industrija posebno vrednuje u srpskom društvu
Foto: Pokret socijalista

poseta kragujevcu

ALEKSANDAR VULIN: PS će uvek insistirati da se odbrambena industrija posebno vrednuje u srpskom društvu

Izbori 2020 -

BEOGRAD - Presdsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da će PS uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u srpskom društvu.

"PS će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu, da se obezbede odgovarajući podsticaji i da smo stalno u prilici da zapošljavamo svoje ljude, da naša vojska kupuje naše proizvode, našu tehniku", rekao je on.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je na zajedničkom sastanku PS-a i Srpske napredne stranke (SNS) u Kragujevcu ocenio da Srbija mora da bude i vojno i ekonomski snažna, kako bi mogla da bude vojno neutralna i socijalno pravedna zemlja.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ministarstvo odbrane

Prema njegovim rečima, PS snažno podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodao je da je neophodno sačuvati političku stabilnost kako bi Srbija mogla da nastavi da se razvija i jača.​ Gradonačelnik Kragujevca i funkcioner SNS-a Radomir Nikolić pozvao je sve gradjane Kragujevca da 21. juna izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić - Za našu decu.

Nikolić je podsetio na sve projekte važne za grad Kragujevac, koji su realizovani i uz pomoć i podršku ministra Vulina i njegovog Ministarstva.​

"Aleksandar Vulin je ministar koji je izuzetno pomagao da se realizuju brojni, značajni projekti za grad Kragujevac.​ Radimo zajedno i na izgradnji stanova za pripadnike vojske, BIA, i policije, zahvalan sam mu na pomoći i podršci", kazao je Nikolić.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track