SRĐAN ŠAJN ODGOVORIO VLADETI JANKOVIĆU: Ne dugujete objašnjenje već izvinjenje stanovnicima Marinkove Bare
Foto: screenshot youtube/Građani i Građanke Srbije, Beta/Milan Obradović

SRĐAN ŠAJN ODGOVORIO VLADETI JANKOVIĆU: Ne dugujete objašnjenje već izvinjenje stanovnicima Marinkove Bare

Izbori 2022. -

Predsednik Romske Partije Srđan Šajn reagovao je na izjavu Vladete Jankovića, inače prvog na izbornoj listi Ujedinjena Srbija.

Naime, Janković je izjavio da duguje objašnjenje stanovnicima Marinkove Bare.

- Vladeta Janković i Goran Marković ne duguju objašnjenje nego izvinjenje utemeljeno na njihovom ličnom evoluiranju u prave tolerantne demokrate. Od onih koji umesto da se izvine, hoće da nam objasne, a što je već viđeno, deli nas samo jedan korak od prinudnog iseljenja. Vreme je da političari izađu iz cipela kojima se šetaju unutar beogradskog kruga dvojke i da osete svu lepotu periferije glavnog grada i prostranstva naše lepe Srbije. Ovakva ponašanja većinskih partija naterali su nas da ove godine izađemo na izbore i stanemo na put takvom ponašanju - naveo je Šajn.

Podsetimo, Vladeta Janković, opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda, ogradio se od reditelja Gorana Markovića i njegovog predloga da se spomenik Stefanu Nemanji iz centra Beograda izmesti u Borču ili Marinkovu baru. Iako je tokom gostovanja u emisiji "Utisak nedelje" ćutao i propratio uvredljivi komentar Markovića da bi spomenik Stefanu Nemanji trebalo premestiti na periferuju - Janković se sada ogradio od takvog stava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja