08:08

Miloš Jovanović o najvažnijim nacionalnim pitanjima

izbori 2022

NIKAD U NATO, PA MAKAR OSTAO I SAM U TOM RAZMIŠLJANJU: Miloš Jovanović iz koalicije NADA o najvažnijim nacionalnim pitanjima

Izbori 2022. -

Gosti jutarnjeg programa televizije Kurir, koji su govorili o predstojećim izborima bili su Miloš Jovanović iz koalicije NADA i potperdsednik SPS Đorđe Milićević.

- Narod mnogo zdravije razmišlja o mnogim temama od Kosova i Metohije, preko sukoba u Ukrajini. Narod skoro instiktivno zna. Što se tiče pitanje podela, tu je u pitanju elita, političkih stranaka i nvinara. Patimo od podela. Imate ljude koji nisu baš nacionalno opredeljeni. To vuku od jugoslovenstva, od nekuh ideologija koje su bile nadnacionalne, a sada su to zamenile evropejstvom - rekao je Miloš Jovanović.

Miloš Jovanović
foto: Kurir televizija

Jovanović je dodao da kao narod moramo imati opšti konsenzus o najvažnijim nacionalnim pitanjima.

- Ja ću svoje stavove braniti makar bio poslednji Srbin. Nikada u NATO. Sve i da svi Srbi pomisle da je NATO jedina alternativa, ljudi nije tako, pa ću ostati sam sa svojom decom. Hoću da kažem da neke stavove, ako zaista verujete u njih morate da ih branite; moramo kao narod da radimo na konsenzusu o najvažnijim pitanjima - dodao je Jovanović.

Miloš Jovanović
foto: Kurir televizija

Potperdsednik SPS Đorđe Milićević istakao je da je kandat SPS za gradonačelnika Beograda Toma Fila advokat koji iza sebe ima zavidnu karijeru i da je odličan izbor.

- Toma Fila kao neko ko je ugledni advokat, ko ima iza sebe ozbiljnu karijeru, ko će na svaki način braniti svakog građanina, dobar je izbor - rekao je potperdsednik SPS Đorđe Milićević.

Miloš Jovanović
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:26

Lider DSS o ukrajinskom predsedniku EVO KOGA SMATRA ODGOVORNIM ZA KRIZU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track