KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA U OBRENOVCU: Šapić: Izbori otvaraju novu dekadu u politici, važno je da pobedimo na svim nivoima!
Foto: SNS

izbori

KANDIDAT SNS ZA GRADONAČELNIKA U OBRENOVCU: Šapić: Izbori otvaraju novu dekadu u politici, važno je da pobedimo na svim nivoima!

Izbori 2022. -

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, posetio je, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, opštinu Obrenovac. Tokom obraćanja na predizbornom skupu Šapić je istakao da na izborima 3. aprila neće samo biti određeno ko će voditi Srbiju u narednom mandatu, već će oni otvoriti novu dekadu u srpskoj politici. Ponovio je da smatra da je upravo Aleksandar Vučić utemeljivač i tvorac jedne nove Srbije, suverene i nezavisne srpske politike, kojom će se naša država i naš narod voditi u decinijama ispred nas.

Aleksandar Šapić
foto: SNS

- Ja sam više puta govorio da mi živimo jedan istorijski momenat u kojem se kreira i stvara jedna nova, savremena Srbija. Da bismo tim putem nastavili da idemo, da bi naša država mogla dodatno ekonomski da jača, važno nam je da na ovim izborima pobedimo na svim nivoima. I ukoliko budemo dobili poverenje naroda, u šta sam potpuno siguran, imamo priliku da u sledećih deset godina postavimo Srbiju na mesto. Dakle, više niko neće moći da je pomeri, bez obzira na to ko je bude vodio - rekao je Šapić dodajući da će, ako mu Beograđani ukažu poverenje na izborima, u okviru njegovog kabineta odrediti pomoćnika čije će jedino zaduženje biti briga o rubnim gradskim opštinama i njihovom daljem razvoju, te dodao da je za ovu ideju dobio podršku predsednika Vučića.

- Odredićemo jednog čoveka koji će se baviti isključivo rubnim gradskim opštinama i briga o njima biće mu jedini zadatak. Zato što su vaši problemi i prioriteti značajno drugačiji od onih koje imaju građani koji žive u centralnim gradskim opštinama - istakao je Šapić.

Aleksandar Šapić
foto: SNS

Predsednik Vučić je, sa druge strane, pozvao je Obrenovčane da podrže Aleksandra Šapića na predstojećim izborima za grad Beograd.

Aleksandar Šapić
foto: SNS

- Siguran sam da Aleksandar Šapić ima najviše energije i entuzijazma od svih kandidata za gradonačelnika Beograda. Preporučiću mu da se bavi stvarima koje znače običnim ljudima, svakom čoveku. I ta njegova ideja mi se dopala - zaključio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track