00:25

Aleksandar Vučić u Bačkoj Palanci

izbori 2022

DR DANICA GRUJIČIĆ U BAČKOJ PALANCI: 40 godina radim u zdravstvu i tvrdim da se nikada ovoliko nije ulagalo! (FOTO)

Izbori 2022. -

BAČKA PALANKA - Na predizbornom skupu predsedničkog kandidata SNS Zajedno možemo sve obratila se dr Danica Grujičić koja se zahvalila svima koji su došli da podrže put kojim ide Srbija.

Aleksandar Vučić, Bačka Palanka
foto: Kurir

- Četrdeset godina radim u zdravstvu i odgovorno tvrdim da se nikada ovoliko nije ulagalo i da nikada nismo bili na ovom nivou opremljenosti. Sagrađene su tri kovid bolnice, završavaju se klinički centri koje smo čekali pedeset godina, nabavljaju se aparati o kojima smo maštali. Samo prošle godine 380 ljudi je o trošku države otišlo u inostranstvo na lečenje. Da, uvek može bolje, ali moramo da pokažemo jedinstvo. Sinonim za mir i stabilnost je ime Aleksandar Vučić, rekla je ona.

Aleksandar Vučić, Bačka Palanka
foto: Kurir

- Nama su govorili da ne vredi ulagati u naše onkološke pacijente, nije bilo skenera, magnetnih rezonanci, sada je potpuno drugačije, mi moramo nastaviti ovim putem. Dela govore, treba da govore, treba da pokažemo šta smo uradili. Dalje ćemo se razvijati.

Aleksandar Vučić, Bačka Palanka
foto: Kurir

Ponosim se nezavisnom politikom koju vodi ova zemlja. Danas sam ja ubeđena da ima ko da nas brani, nama nikad tuđe nije bilo potrebno, nećemo dati pedalj naše zemlje, zato što to danas možemo – naglasila je ona i dodala:

1 / 20 Foto: Kurir

– Srbija danas nije ponižena zemlja, već ponosna zemlja. U Srbiju se za poslednje godine vratilo 50.000 mladih ljudi, istakla je ona.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track