NASTAVIĆEMO DA GRADIMO MREŽU AUTOPUTEVA I BRZIH MAGISTRALA: Kandidati SNS za poslanike obišli Pirotski okrug
Foto: SNS

izbori

NASTAVIĆEMO DA GRADIMO MREŽU AUTOPUTEVA I BRZIH MAGISTRALA: Kandidati SNS za poslanike obišli Pirotski okrug

Izbori 2022. -

Kandidati za poslanike liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Vladimir Orlić, Nataša Tasić Knežević i Olja Petrović obišli su danas Pirotski okrug gde su posetili Muzej Ponišavlja Pirot i firmu ,"Live natural" koja se bavi uzgojom lavande.

- Ljudi su vekovima podizali utvrđenja da bi zaštitili svoju državu. Za nas mir i stabilnost znače nove investicije, jaku privredu i nova radna mesta. Više od 250 fabrika i pogona koje smo otvorili u našoj zemlji, više stotina hiljada radnih mesta koje smo obezbedili na taj način, zasluga je predsednika Vučića i mi ćemo nastaviti da podižemo i jačamo našu ekonomiju. Da bi Srbija bila još jaša, moramo da nastavimo da gradimo mrežu autoputeva, brzih magistrala, kao i lokalnih puteva - rekao je Vladimir Orlić.

poslanici
foto: SNS

On je dodao da su auto-put "Miloš Veliki", ali i "Koridor 10", na koji smo čekali više od pedeset godina, promenili privredni ambijent u Srbiji i da je naša zemlja postala magnet za strane investitore. - Da bi se nastavilo sa razvojem Srbije i da bi nastavili da zapošljavamo ljude, trećeg aprila moramo da biramo mudro i pametno, da biramo sigurnu budućnost, a tu budućnost nam garantuje samo Aleksandar Vučić - zaključio je Orlić.

Muzej Ponišavlja u Pirotu, kako je rekla Nataša Tasić Knežević, samo je jedan od bisera naše kulturne baštine. - Ova lepota koju naša država ima, od severa do juga, od istoka do zapada, nas svrstava na svetsku mapu najprivlačnijih destinacija. Veoma sam srećna što je država Srbija shvatila i prepoznala značaj ulaganja u kulturu, jer ulaganje u kulturu je zapravo ulaganje u budućnost - rekla je Tasić Knežević. Ona je podsetila da se u poslednjih nekoliko godina mnogo ulagalo u kulturne ustanove i sadržaje, da su obnovljeni mnogi muzeji, pozorišta, ali i različite tvrđave širom Srbije i dodala da je sigurna da se tu neće stati, već da će budžet za kulturu biti iz godine u godinu sve veći. Đ'e8- Srbija uz predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku nastaviće da se razvija i povezuje sa svetom. Mi ne želimo da naši mladi učestvuju u tuđim sukobima, već da ostanu u našoj državi, da vredno rade i zasnivaju porodice, što je danas lakše nego ranijih godina, jer država izdvaja velika sredstva kroz različite podsticaje - poručila je Olja Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track