INTERES BEOGRAĐANA JEDINA POLITIKA: Aleksandar Šapić: Borićemo se jednako za sve građane
Foto: Printscreen

izbori

INTERES BEOGRAĐANA JEDINA POLITIKA: Aleksandar Šapić: Borićemo se jednako za sve građane

Izbori 2022. -

Aleksandar Šapić, kandidat SNS za gradonačelnika Beograda, rekao je da će, ukoliko bude u poziciji, uraditi sve kako bi onemogućio postojanje više različitih politika u okviru Gradske uprave, što je neretko, kako je rekao, bio slučaj u ranijim sazivima.

- Ako dođem na čelo Beograda, postojaće samo jedna politika, politika koja će štititi i boriti se jednako za sve Beograđane. Obavezaću se pred Beograđanima da ću prekinuti praksu koja je postojala u mnogim prethodnim vlastima, da se u okviru Uprave grada stvaraju različite politike, koje sprovode pojedinci, u svoje ili u ime određenih interesnih grupa. Postojaće samo jedna politika, koja će biti kreirana u Skupštini grada Beograda. Biće transparentna, a sprovodiće je, ravnomerno, svi gradski funkcioneri. Neću dozvoliti da bilo kakve grupe unutar stranke, koalicije, službi ili preduzeća, zarad svoje lične koristi, ugrožavaju zvaničnu politiku, koja će biti postavljena tako da jednako zadovolji potrebe svih Beograđana - poručio je Šapić.

On je istakao da je spreman da preuzme potpunu odgovornost za donošnje ključnih odluka u Beogradu, ali, takođe, i na sprovođenje nekih nepopularnih mera.

Šapić
foto: Printscreen

- One podrazumevaju momentalna smenjivanja svih onih koji ne budu razumeli da je interes Beograđana iznad svega i da međusobni odnosi ili potrebe rukovodilaca ne smeju biti ispred interesa naroda koji predstavljaju - rekao je Šapić dodajući da je svestan da će ovakvim pristupom stvoriti protivnike, kako unutar organizacije kojoj pripada, tako i među različitim interesnim grupama, ali i naglasio da neće odstupiti ni po koju cenu, te da borba za zaštitu interesa Beograđana mora da bude beskompromisna.

- Znam da je ovo još jedna bitka koju je pitanje da li ću uspeti da dobijem, ali sam svestan da, ako mi Beograđani budu ukazali poverenje, ne smem da ih razočaram. U tu bitku moram da uđem, po cenu svoje pozicije i dalje političke karijere - zaključio je Šapić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track