KEŠELJ I ARSOVIĆ O ULAGANJU U SPORT: Sistemski odgovoran rad države
Foto: SNS

KEŠELJ I ARSOVIĆ O ULAGANJU U SPORT: Sistemski odgovoran rad države

Izbori 2022. -

Lista "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" organizovala je tribinu na temu ulaganja u sport na kojoj su govorili Andrea Arsović i Marko Kešelj, koji su istakli da srpski sportisti danas osvajaju prosečno više medalja nego ranije, i da je to rezultat dobrog i odgovornog odnosa države prema sportu i sportistima.

Marko Kešelj, kandidat na listi "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve", naveo je da su mladi budućnost naše zemlje, što je odgovorno rukovodstvo predvođeno Aleksandrom Vučićem prepoznalo.

SNS, Andrea Arsović, Marko Kešelj
foto: SNS

- Prethodnih godina se dosta ulagalo u mlade, od dualnog obrazovanja, preko digitalizacije, do izgradnje naučno tehnoloških parkova i projekata koji su za cilj imali zapošljavanje mladih, poput projekta "Moja prva plata", rekao je Kešelj. Pozivam vas da trećeg aprila date podršku listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" i Aleksandru Vučiću za predsenika Srbije, zaključio je Marko Kešelj.

- Sistemski odgovoran rad države doveo je do toga da se danas ulaže u obnovu i izgradnju sportskih terena, hala i stadiona, te da nema veće časti nego braniti boje svoje zastave i predstavljati svoju državu na takmičenjima, rekla je Andrea Arsović i dodala da zajedno možemo sve.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track