DEBATA TADIĆA I ORLIĆA: Zaratili zbog infrastrukture, ko je počeo ili završio izgradnju infrastrukturnih objekata
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

izbori 2022

DEBATA TADIĆA I ORLIĆA: Zaratili zbog infrastrukture, ko je počeo ili završio izgradnju infrastrukturnih objekata

Izbori 2022. -

BEOGRAD - Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić pozvao je danas birače da u nedelju 3. aprila glasaju za listu SNS i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, dok je Boris Tadić, ispred liste "Ajmo ljudi", pozvao građane da glasaju za njihovu listu i predsedničkog kandidata koji ne pripada vladajućoj koaliciji, a zalaže se za članstvo u EU.

Orlić je, gostujući sa Tadićem na RTS, pozvao ljude da podrže njihovu listu, jer je SNS pokazala da ume da čuva državu, da čuva mir i stabilnost, povećala je prosečnu platu na 635 evra i ispuniće obećanje da za četiri godine plata bude 1.000 evra.

Tadić je istakao da se mora rešiti pitanje politčkih sukoba unutar zemlje, jer je to opasno za društvo.

Kao najvažnije tačke programa koalicije "Ajmo, ljudi", Tadić je naveo povećanje plata tako što bi se ukinuli doprinosi za zdravstvo, rešavanje pitanja izvršitelja, ukdianje kladionica kao izvora kriminala i pranja novca, ali i nastavak borbe protiv organizovanog kriminala.

Veći deo gostovanja obojica su iskoristili za raspravu ko je počeo ili završio izgradnju infrastrukturnih objekata, ko je omogućio da se funkcioneri ili ljudi bliski jednoj ili drugoj politčkoj opciji obogate - Dragan Đilas ili Zvonko Veselinović.

Kurir.rs/Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track