NADA će biti najprijatnije iznenađenje na izborima
Foto: promo

NADA će biti najprijatnije iznenađenje na izborima

Izbori 2022. -

Predsednički kandidat dr Miloš Jovanović i koalicija NADA za Srbiju mogu biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima jer zastupaju patriotsku politiku koja je bliska većini građana i imaju ozbiljne ljude koji mogu da je sprovedu.

Za razliku od većine drugih stranaka i kandidata koji pokušavaju da dobiju glasove stvarajući referendumsku atmosferu za i protiv vlasti, dr Miloš Jovanović i Srpska koalicija NADA su kandidovali program i viziju kako Srbija treba da izgleda. Taj program se zasniva na nekoliko stavki.

Prepoznatljiva patriotska politika koja se protivi predaji Kosova i Metohije, zalaže za vojnu neutralnost Srbije i podršku Republici Srpskoj. Srpska koalicija NADA uvek je podržavala sve što je u interesu države i naroda.

NADA ima konkretne mere za suzbijanje korupcije i partijskog uticaja na državu i društvo, jer je partijska knjižica postala važnija od radne knjižice, diplome ili znanja. Predložili su i niz konkretnih rešenja za podršku domaćoj privredi i poljoprivredi.

Zanimljivo je da su pripremili i konkretna poboljšanja za penzionere. Te mere obuhvataju povećanje penzija, vraćanje novca koji je država uzela od 2014. do 2018. godine, ukidanje umanjenje penzija kada napune 65 godina i određivanje državne penzije u iznosu od 100 evra - onima koji nisu ostvarili pravo na penziju.

Važno je istaći da ovu koaliciju podržava akademik Matija Bećković, a prvi na poslaničkoj listi je general Božidar Delić, jedan od predvodnika odbrane od kopnene invanzije NATO i OVK, što uz podršku pukovnika Ljubinka Đurkovića i pesnika Blagoja Bakovića ovoj listi daje dodatnu snagu. General Božidar Delić je garantovao usvajanje novog zakona o borcima koji će im obezbediti prava koje zaslužuju, jer nijedan borac ne sme biti socijalni slučaj.

Na Beogradskim izborima listu mladih i stručnih ljudi predvodi Vojislav Mihailović, koji je bio ratni gradonačelnik Beograda koji je tada funkcionisao uprkos agresiji NATO. U gradskoj kampanji predložili su realna rešenja za probleme saobraćaja i zagađenja, što i jesu najveći problemi za većinu Beograđana.

Izborna lista dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju na parlamentarnim i gradskim izborima nalazi se pod rednim brojem 6.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track