POKRET SOCIJALISTA: Bjelogrlić da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste
Foto: Youtube Printscreen

POKRET SOCIJALISTA: Bjelogrlić da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste

Izbori 2024 -

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin saopštio je da glumac Dragan Bjelogrlić treba da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste.

"Svaki pristojan i čestit Srbin juče je osetio gađenje dok je Bjelogrlić na hrvatskoj televiziji pljuvao svoju državu od koje rado uzima milione za svoje osrednje filmove i serije u kojima glume njegovi netalentovani članovi porodice. Mi iz Pokreta socijalista poručujemo balkanskom Zelenskom da nas nije zaplašilo njegovo nekulturno ponašanje i njegov prostački rečnik. To što se Bjelogrlić našem osnivaču Aleksandru Vulinu obraća nepristojno nas ne iznenađuje, ali nas Bjelogrlićeva nekultura neće uplašiti i neće sprečiti da ga pitamo koliko je miliona dobio od države za svoje osrednje filmove.

Pitaćemo, jer se ne plašimo, mada smo prilično sigurni da bi i našeg osnivača i nas pesničio, baš kao što je i Gagu Antonijevića.

I, takođe, pozivamo Bjelogrlića da prestane da se krije iza glumačke profesije i da se u tom Proglasu potpiše kao član Đilasove liste, jer to i jeste", poručili su u Pokretu socijalista, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track