"NAŠ REZULTAT KAŽE - I PRUGE, I PUTEVI, I BOLNICE, I ŠKOLE, I INVESTICIJE" Proslavljeni srpski sportisti na tribini u Užicu
Foto: Promo

"NAŠ REZULTAT KAŽE - I PRUGE, I PUTEVI, I BOLNICE, I ŠKOLE, I INVESTICIJE" Proslavljeni srpski sportisti na tribini u Užicu

Izbori 2024 -

Proslavljeni srpski sportisti Vesna Čitaković Đurišić, Dejan Tomašević i Marko Кešelj poručili su na tribini u Užicu da kao profesionalni sportisti, imaju želju da "ovu utakmicu pobede zajedno sa vama i sa listom „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.

Prema rečima Vesne Čitaković Đurišić, bilo da govorimo o sportu ili o politici, narod je naša snaga.

Užice, Srpska napredna stranka, SNS
foto: Promo

„U kolektivnom sportu za pobedu je potrebna timska igra, a u politici, za napredak i razvoj zemlje, potrebno je jedinstvo“, naglasila je Čitaković Đurišić.

O tome gde je sport bio nekada, a gde je danas, kao i o postignutim rezultatima i planovima za budućnost, govorio je Marko Кešelj, koji je rekao da politika i sport imaju jednu sličnost, važan je samo krajnji rezultat.

Užice, Srpska napredna stranka, SNS
foto: Promo

„Naš rezultat kaže - i pruge, i putevi, i bolnice, i škole, i investicije. Pobednički niz ne smemo da prekidamo. Srbija ne sme da stane“, naglasio je Кešelj.

Dejan Tomašević je pozvao građane da podrže pobednički tim i izrazio uverenje da će lista „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ pobediti na predstojećim izborima.

„To je pobeda za nastavak ulaganja u sport, u sportsku infrastrukturu, za bolje uslove da mladi treniraju i da stvaramo nove generacije šampiona“, rekao je Tomašević.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

POSTOJAO JE SPORAZUM IZMEĐU VLASTI I OPOZICIJE?! Vuletić otkrio u koje 3 situacije se raspisuju VANDREDNI IZBORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track