SVI UČESNICI IZBORA DA ODGOVORE NA KLJUČNA PITANJA: Milenković Kerković: Tako će biračima biti jasnije za koga da glasaju!
Foto: Foto: Printscreen/Twitter

POTPREDSEDNICA DVERI

SVI UČESNICI IZBORA DA ODGOVORE NA KLJUČNA PITANJA: Milenković Kerković: Tako će biračima biti jasnije za koga da glasaju!

Izbori 2024 -

Potpredsednica Srpskog pokreta Dveri Tamara Milenković Kerković izjavila je da svi učesnici izbora pre izbornog dana treba da odgovore na pitanje da li su za prihvatanje "francusko-nemačkog ultimatuma o srpskom priznanju lažne države Kosova", jer će tako biračima biti jasnije za koga glasaju, prenosi Beta.

- Da li ste za ulazak Srbije u NATO pakt? Da li ste za dozvolu da Rio Tinto rudari litijum u Srbiji i da li ste za omogućavanje rudarenja po cenu uništenja naše životne okoline? - neka su od pitanja na koje svi treba da odgovore, navela je Milenković Kerković.

Uz to, važno je da se izjasne o daljoj degradaciji prosvete, nauke, zdravstva, porodice, prava radnika, srpske privrede i poljoprivrede i da li su za omogućavanje trajnog boravka nelegalnim migrantima u Srbiji.

- Odgovor Nacionalnog okupljanja, koalicije Srpskog pokreta Dveri i Srpske stranke Zavetnici, na svako od ovih pitanja je ne - navela je potpredsednica Dveri.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track