PRETI ULICOM: Grbović: Branićemo izbornu volju građana i van institucija!
Foto: Vladimir Šporčić

"Srbija protiv nasilja"

PRETI ULICOM: Grbović: Branićemo izbornu volju građana i van institucija!

Izbori 2024 -

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da je opozicija svesna da će režim na sve moguće načine pokušati da zaustavi svoj pad i dodao da opozicija ne preti nikome, ali se i ne boji.

Naglasio je da će se izborna volja braniti u institucijama, ali, ako bude potrebno, i van njih.

- Ne damo na sebe, ne damo ono što nam pripada - slobodu, dostojanstvo i izbornu volju građana. Oni koji se drznu da pokušaju da tu volju prekroje neka se prisete onih stotina hiljada gradana na ulicama širom Srbije koji su jasno rekli da žele promene - rekao je Grbović u intervjuu za list Nova.

Govoreći o beogradskim izborima, Grbović je naveo da je režim svestan da je koalicija "Srbija protiv nasilja" jedina lista koja može da ih porazi u Beogradu i da bude konkurentna na repuličkom nivou.

- Jaka kontrola na svakom biračkom mestu, svesni i požrtvovani članovi u Gradskoj i Republičkoj izbornoj komisiji koji već rade sjajan posao, spremne ekipe pravnika za izborni dan i pre svega spremnost da izbornu volju branimo i u institucijama, a ukoliko bude potrebno i van institucija - naglasio je Grbović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track