OBRADOVIĆ: Bićemo drugi po snazi u Skupštini, suverenistički talas dolazi i u Srbiju
Foto: kurir tv

izbori 2023

OBRADOVIĆ: Bićemo drugi po snazi u Skupštini, suverenistički talas dolazi i u Srbiju

Izbori 2024 -

BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da očekuje da izborna lista Nacinalno okupljanje-državotvorna snaga na parlamentarnim izborima ima dvocifren izborni rezultat, preskoči Socijalističku partiju Srbije, postane druga najjača poslanička grupa u budućem sazivu Narodne skupštine i presudni faktor za formiranje vlasti na svim nivoima.

"Verujem da su to pokazala i sva najnovija istraživanja javnog mnjenja i da je to razlog što su se mnogi duhovi u zemlji i u inostranstvu uznemirili, što je protiv nas pokrenuta velika negativna medijska kampanja, a gostovanja na televizijama s nacionalnom frekvencijom zabranjeno za predsavnika naše izborne liste", rekao je za list Politika lider Dveri, koje su u izbornoj koaliciji sa Srpskom strankom Zavetnici.

Obradović je nagalasio da je to mnogo šire okupljanje od jednog predizbornog formata i prevazilazi stranačke, liderske i pojedinačne interese.

"Ovo je slika buduće Vlade Srbije, koja će biti patriotska i suverenistička i kojoj je Srbija na prvom mestu, a ne Evropska unija, niti bilo šta drugo. Novi talas koji se odvija širom Evrope, u kome na izborima pobuđuju suverenističke političke snage, dolazi i u Srbiju", rekao je Obradović.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track