UVEREN U IZBORNI USPEH: Ivica Dačić: SPS će pokazati da je važan i odgovoran nosilac političkog života!
Foto: Kurir/T.Ilić

jasna poruka

UVEREN U IZBORNI USPEH: Ivica Dačić: SPS će pokazati da je važan i odgovoran nosilac političkog života!

Izbori 2024 -

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je na skupuu Kragujevcu da očekuje da SPS zajedno sa SNS nastavi vođenje nezavisne i uspešne politike koja je u interesu svih građana i sprskog naroda u celini. On je dodao i da veruje da će svojim iskustvom i idejama, ali i rezultatima na izborima zakazanim za 17. decembar, pokazati da je SPS važan i odgovoran nosilac političkog života Srbije.

Dačić je ocenio da su prestojeći izbori nastavak izbora od 24. septembra 2000. godine na kojima opet na drugoj strani postoji DOS, s kojima "treba da se završi na predstojećim izborima". Lider SPS-a je DOS nazvao i "najvećim zlom u novijoj istoriji srpskog naroda".

- U njihovo vreme su rasprodate i opljačkane fabrike i radnici ostavljeni na ulici. Srušena je i Državna zajednica Srbije i Crne Gore i jednostrano proglašena nezavisnost Kosmeta - rekao je Dačić.

On je naveo i da sadašnja opozicija predstavlja "ostatak i froncle nekadašnjeg DOS-a".

- Na delu je i već viđena prevara da birači, koji vole Srbiju, glasaju za navodno patriotsku desnicu, a koja će se kasnije udružiti s onima koji imaju antisrpsku politiku, na čelu sa Đilasom - zaključio je Dačić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

41:35

USIJANJE 02.12.2023 PREDIZBORNI PROGRAM STRANKA SPS IVICA DAČIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track