VUČIĆ SE "ŠKODOM" PROVOZAO NOVOM DEONICOM AUTOPUTA "Divno izgledaju ovih novih 11km: Ponosan na Srbiju i njene ljude"
Foto: Printskrin/Instagram

VUČIĆ SE "ŠKODOM" PROVOZAO NOVOM DEONICOM AUTOPUTA "Divno izgledaju ovih novih 11km: Ponosan na Srbiju i njene ljude"

Izbori 2024 -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vozio se danas svojom "škodom" novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru.

- Upravo sam vozio novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru. Divno izgledaju ovih novih 11km auto- puta. Ponosan na Srbiju i njene ljude. Srbija ne sme da stane! - rekao je Vučić.

- Kako je lepo uređeno ovo. Lepa Srbija, najlepša na celom svetu. Ovo je ovaj drugi deo što je danas otvoren. Da pozdravim radnike - napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici auto-puta od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

Duž ove deonice postavljeni su digitalni uređaji koji će prikupljati informacije o stanju na putevima koje su veoma bitne za učesnike u saobraćaju kao što je broj automobila, vremenske prilike. One će se preko posebnog softvera prosleđivati signalizacijom ili samim uređajima u automobilima novije generacije.

Ovi uređaji biće postavljeni i duž cele trase Moravskog koridora od Pojata do Preljine u ukupnoj dužini od 112 kilometara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

Vučić - Daćemo sve od sebe da gradimo novu mrežu obrazovnih institucija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja