VUČEVIĆ POSETIO MAČVANSKI OKRUG: 17. decembra izbor je jednostavan broj 1, "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"
Foto: SNS

VUČEVIĆ POSETIO MAČVANSKI OKRUG: 17. decembra izbor je jednostavan broj 1, "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Izbori 2024 -

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je danas Mačvanski okrug i razgovarao sa građanima Ljubovije i Malog Zvornika.

Aleksandar Vučić
foto: SNS

"U 11 godina koliko smo odgovorni za ovu državu, preživeli smo razne velike krize i opet smo uspeli da izgradimo kilometre i kilometre puteva, nove škole i vrtiće, da podignemo penzije i plate, da sačuvamo dostojanstvo Srbije, a to smo uspeli zahvaljujući svim građanima. Te sve stvari se ne podrazumevaju, nego postižu zajedničkim radom. To vam je kao kada gradite kuću, pa vam dođu i prijatelji i rodbina na mobu i treba nekog vremena da se kuća izgradi, a kad dođe paliluća sve u sekundi nestane i izgori. Srbija je naša kuća i kako se budemo ponašali prema našoj kući tako će nam biti.

Aleksandar Vučić
foto: SNS

Ako je nešto jasno na ovim izborima onda je jasno da postoje samo dve opcije. Postoje dve opcije lista koju je podržao Aleksandar Vučić i naspram njega Dragan Đilas i sve, ali apsolutno sve ostale liste. Aleksandar Vučić - Srbija koja se gradi i gde Srbija ide napred i Dragan Đilas i Srbija koja ide i period pre 2012. godine.

1 / 6 Foto: SNS

Zato 17. decembra izbor je jednostavan broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! Živela Ljubovija! Živeo Mali Zvornik! Živela naša jedina otadžbina Srbija!!! U pobede!!!", poručio je Vučević.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Miloš Vučević i Ljubica Vraneš sa građanima Savskog venca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track