IZGUBILI ŽIVCE, PA LAŽU I PRETE Poslednje obećanje Marinike i Aleksića: Vučić neće dočekati kraj svog mandata jer će biti uhapšen!
Foto: Beta Amir Hamzagic, Nenad Kostić

IZGUBILI ŽIVCE, PA LAŽU I PRETE Poslednje obećanje Marinike i Aleksića: Vučić neće dočekati kraj svog mandata jer će biti uhapšen!

Izbori 2024 -

U poslednjem obraćanju Marinike Tepić i Miroslava Aleksića pred početak izborne tišine, nosioci liste "Srbija protiv nasilja" su rekli da predsednik Aleksandar Vučić neće dočekati kraj svog mandata jer će biti uhapšen.

Posle paničnih tvrdnji da su izbori već namešteni, što je Vučić juče i sam prozreo i rekao da su takvi lamenti posledica činjenice da znaju da će izgubiti, pa unapred traže alibi, sada su prešli i na pretnje.

- Poslednji rezultati pokazuju da i na republičkom nivou lista koju predvodimo napraviti takav rezultat da će onemogućiti SNS da sa manjinama i SPS-om napravi vlast - tvrdi Marinika Tepić, ne potkrepljujući "istraživanja" na koja se poziva bilo kakvim podacima.

Ona potom dodaje da Vučić treba samo da deli ordenje, i da bude sveden na protokolarne nadležnosti.

- A ako uspemo da primenimo, a uspećemo sigurno, Zakon o specijalnom tužiocu i korupciji visokih funkcionera, on neće dočekati ni kraj svog predsedničkog mandata.

Miroslav Aleksić je na kraju kratko rekao: "Saglasan sam u potpunosti."

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja