ZA VREME KOJE DOLAZI, TREBA NAM PRVI TIM - ALEKSANDAR VUČIĆ PREDSEDNIK, IVICA DAČIĆ PREMIJER: Lider SPS poslao važnu poruku
Foto: SPS

IZBORNA KAMPANJA

ZA VREME KOJE DOLAZI, TREBA NAM PRVI TIM - ALEKSANDAR VUČIĆ PREDSEDNIK, IVICA DAČIĆ PREMIJER: Lider SPS poslao važnu poruku

Izbori 2024 -

Ivica Dačić, nosilac liste koalicije SPS-JS-Zeleni, poslao je važnu poruku građanima koji će u nedelju 17. decembra, kako je naveo u video poruci, svojim glasom odlučivati kako će naša Srbija izgledati naredne četiri godine.

- U nedelju izlazimo na izbore na kojima se odlučuje kako će naša Srbija da izgleda naredne četiri godine. Donećemo odluke od koji zavisi kako će svaka porodica da živi, kako će naša velika porodica - Srbija, da živi. Izbori su prilika da zajedno potvrdimo da Srbija ide pravim putem. Putem razvoja, zapošljavanja, viših plata i penzija, novih puteva, škola, bolnica, novih životnih prilika - naveo je Dačić i dodao:

- Mnogo posla je pred nama. Sačuvaćemo naš narod na Kosovu i Metohiji. On nema drugu državu osim Srbije. Samo u stabilnoj Srbiji možemo da ostvarimo sve što želimo. U nedelju glasajte za takvu Srbiju i nećete pogrešiti. Za vreme koje dolazi na čelu Srbije treba nam prvi tim. Zato, Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer. Dajmo glas za razvijenu, slobodnu i dostojanstvenu Srbiju. Živela Srbija!

Kurir.rs/K. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track