Kada je domu potrebna energija, pružite mu spoj nespojivog - kombinaciju sive i žute boje
Foto: Promo

Kada je domu potrebna energija, pružite mu spoj nespojivog - kombinaciju sive i žute boje

Forma Ideale -

Kada su novi trendovi u pitanju, pored modnih pista, aktuelne boje zahvataju sve segmente života, pa se tako pojavljuju i u rešenjima dizajnera enterijera. Iako na prvi pogled deluju nespojivo, siva (Ultimate Gray) i žuta (Illuminating), koje su odabrane kao boje za 2021. godinu, i te kako se mogu kombinovati. Bez obzira na to što su kontrastne, jer je jedna deo monohromatske palete, a druga osnovna boja, kada se prate stručni saveti, jedna pored druge stvaraju harmoničan utisak na posmatrača.

Iako ste se do sada samo oduševljavali ambijentima koje vidite na slikama na društvenim mrežama, vreme je da te ideje sprovedete u delo i svoj dom opremite tako da zaslužuje da se nađe među najlepšim slikama na Instagramu.

Za početak, za opremanje svakog prostora potreban je lep i udoban ležaj, a ležaj DANTE, koji je u sivom štofu, idealan je za opremanje prostora različitih dimenzija i namena. Ovaj model ležaja poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje, mehanizmom obaranja naslona, a dodatni benefit ovog modela jeste i kutija za odlaganje posteljine.

Forma Ideale
foto: Promo

Moderno i kreativno dizajnersko rešenje, što se garderobera tiče, jeste garderober GALICIA 220 u sivom dezenu sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla. Pored estetskog kriterijuma, ovaj garderober ispunjava i funkcionalni zahtev, jer se njegova unutrašnjost sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Uz ovakav raspored prostora u garderoberu, uvek će biti besprekorno sređen, a svaka stvar će imati svoje mesto.

Kako biste ispratili trend sive i žute boje, žuti detalji, poput dekorativnih jastuka, ćebića i kutija, idealno su rešenje za buđenje energije u prostoru. Ako vam je potrebna dodatna dinamika, predlog je da zid obojite u sivo ili da ga obogatite sivim tapetom sa umerenim paternom.

Ukoliko je ostatak nameštaja u vašem ambijentu u neutralnim, belim tonovima, žuti komad nameštaja biće pravo osveženje. Baš zbog toga, fotelja ZURICH u žutom dezenu, zbog svog klasičnog izgleda idealana je za uklapanje u različite stilove i bez problema će naći mesto u svakom domu.

Forma Ideale
foto: Promo

Ako ste ipak dovoljno smeli i želite više žute u svom domu, koja će svakako biti uočljiva i konstatno će privlačiti pažnju, savet je da obojite zid u ovu boju. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da taj zid ne bude deo dnevne sobe ili nekog drugog ambijenta gde povodite mnogo vremena, ali zid hodnika, može biti odlično rešenje. Pored boje, koja će oživeti ovaj prostor, i sistemi elemenata predsoblja ASTOR će takođe doprineti da prilikom ulaska u dom osetite svu pozitivnu energiju.

Ukoliko se odlučite da ispratite ovaj trend, samo pratite svoje želje i osećaj. Odlučite se za stil koji vam najviše prija, izaberite svoju idealnu kombinaciju nameštaja i prepustite se dinamici koja će vas, dok ste u svom domu, poneti u neki drugi svet. Uživajte!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track