Najnovije vesti

TADIĆ: Nikada nisam rekao da nije vreme da se jače uključim u politički život

Spreman da razgovara sa svima

TADIĆ: Nikada nisam rekao da nije vreme da se jače uključim u politički život

Politika
Počasni predsednik DS tvrdi da je objavljen izmišljeni intervju s njim

BEOGRAD - Počasni predsednik DS Boris Tadić demantovao je danas da je dao izjavu "Večernjim novostima" u kojoj je, prema pisanju tog lista, rekao da nije vreme da se jače ukljuci u politički život Srbije.

"Večernje novosti su objavile izmišljeni intervju sa mnom," navodi Tadić u saopštenju i dodaje da je "jedina istina da je juče, prilikom slučajnog susreta sa novinarkom tog lista, na promociji jedne knjige, odbio da joj da intervju".

Počasni predsednik Demokratske stranke navodi da je sve što je imao da kaže o svom angažmanu u unutrašnjoj politici Srbije već rekao pre nekoliko dana u saopštenju za javnost. "Izneo sam stav da sam spreman da razgovaram sa svim političkim akterima o budućnosti zemlje i rešenju krize u kojoj se nalazimo. Ukoliko montirani intervjui postanu deo naše svakodnevice, to će nas ubrzano odvesti ka montiranim procesima, što ugrožava temelje demokratske Srbije," zaključujue Tadić u saopštenju.

Izjava Tadića objavljena je u večernjem izdanju "Večernjih novosti" za petak, ali je iz jutrošnjeg izdanja izostavljena.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...