Stros Kan u utorak s ministrom Radulovićem

Sastanak u Ministarstvu pravde

Stros Kan u utorak s ministrom Radulovićem

Politika -
Planirani su i sastanci s predstavnicima stranih privrednih komora, banaka i sindikata

BEOGRAD - Savetnik Vlade Srbije Dominik Stros Kan, sa saradnicima, sastaće se u utorak, 5. novembra, s ministrom privrede Sašom Radulovićem i timom savetnika ministra, najavljeno je iz tog ministarstva.

Stros Kan će se sastati i s predstavnicima Unije poslodavaca Srbije, Asocijacije malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, Udruženja poslodavaca Srbije "Poslodavac", NALED-a i Udruženja korporativnih direktora Srbije.

Nešto kasnije planiran je sastanak s predstavnicima Saveta stranih investitora, Američke privredne komore, Delegacije nemačke ekonomije u Srbiji, Italijansko-srpske privredne komore, Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije, Francusko-srpske privredne komore i Privredne komore Austrije.

Stros Kan će se sastati i s predstavnicima Privredne komore Srbije, Udruženja osiguravača Srbije i Udruženja banaka Srbije, kao i s predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije, Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost", Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata - ASNS, Konfederacije slobodnih sindikata, Udruženih sindikati Srbije "Sloga" i Industrijskog sindikata Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track