Poslanici SNS pozvali građane na Kosovu da izađu na izbore

Od životne važnosti

Poslanici SNS pozvali građane na Kosovu da izađu na izbore

Politika -
Poslanik SNS Momir Stojanović rekao je u Skupštini Srbije da je izuzetno važno da Srbi izađu na ponovljene izbore u Mitrovici, jer su oni od "životne važnosti" za njihov opstanak

BEOGRAD - Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) pozvali su danas Srbe u severnoj Kosovskoj Mitrovici da izađu na ponovljene izbore 17. novembra u toj opštini.

Poslanik SNS Momir Stojanović rekao je u Skupštini Srbije da je izuzetno važno da Srbi izađu na ponovljene izbore u Mitrovici, jer su oni od "životne važnosti" za njihov opstanak. "Samo tako se obezbeđuje da Srbin bude gradonačelnik Mitrovice. Samo se tako obezbeđuje da se formira Zajednica srpskih opština, jer bi u suprotnom sve bilo pod znakom pitanja", rekao je Stojanović u delu sednice kada poslanici mogu da traže informacije od nadležnih.

Stojanović je postavio pitanje Vladi Srbije da li je preko međunarodne zajednice preduzela sve korake da izbori proteknu mirno i bez incidenata.

Poslanik SNS je u ime poslaničkog kluba te stranke pozvao i sve sugrađane na Kosovu i Metohiju da izađu u drugi krug izbora 1. decembra u što većem broju, jer je to u njihovom interesu, kao i da ne nasedaju na provokacije, ucene i pretnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track