Vujičić: Očekujem pobedu Srpske, spremni smo za slavlje
Foto: Printscreen Tanjug

Nosilac liste Građanska inicijativa "Srpska"

Vujičić: Očekujem pobedu Srpske, spremni smo za slavlje

Politika -
Ona je ukazala na neispravnost biračkih spiskova, istakavši da su predstavnici "Srpske" na to upozoravali i prilikom prvog kruga glasanja 3. novembra

KOSOVSKA MITROVICA - Nosilac liste Građanska inicijativa "Srpska" u Kosovskoj Mitrovici Danijela Vujičić izjavila je jutros da veruje da će ponovljeni izbori u ovom gradu proteći u fer i demokratskoj atmosferi i da očekuje pobedu "Srpske".

Vujičićeva je rekla novinarima da očekuje pobedu kandidata "Srpske" za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Krstimira Pantića i liste Građanska inicijativa "Srpska" i da su spremni da slave večeras.

Ona je ukazala na neispravnost biračkih spiskova, istakavši da su predstavnici "Srpske" na to upozoravali i prilikom prvog kruga glasanja 3. novembra. Kao primer za to je navela da je kandidat "Srpske" za gradonačelnika Krstimir Pantić na jednom biračkom mestu, članovi njegove porodice na drugom, što je, kako je ocenila, nelogično.

"Birački spiskovi nisu urađeni onako kako treba, niti je ispoštovana procedura i na to smo ukazivali ranije i birači će imati problem, jer će morati da šetaju od jednog do drugog biračkog mesta", kazala je Vujičićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track