ZVEČAN: Vučina Janković proglasio pobedu

Izbori na Kosovu

ZVEČAN: Vučina Janković proglasio pobedu

Politika -
Zahvalio se građanima koji su glasali za njega i Vladi Srbije na podršci, a onima koji mu ovaj put nisu ukazali poverenje poručio da će se potruditi da svojim radom dokaže da su pogrešili

ZVEČAN - Kandidat Građanske inicijative "Srpska" za gradonačelnika Zvečana, Vučina Janković, proglasio je sinoć pobedu i poručio da će u što većoj meri približiti istinu građanima.

Janković je, na konferenciji za novinare, zahvalio građanima koji su glasali za njega i Vladi Srbije na podršci, a onima koji mu ovaj put nisu ukazali poverenje poručio da će se potruditi da svojim radom dokaže da su pogrešili.

Prema podacima koje je izneo, na ponovljenim izborima pobedio je za više od 370 glasova. Janković je kazao da je slična situacija i sa glasovima za odbornike, da u ovom trenutku ne može da da tačne podatke, ali da je važno da je "pobeda naša".

"Prvi koraci biće analiza rada opštine i opštinskih organa, i potrudićemo se da u što većoj meri približimo opštinu građanima", rekao je Janković i naglasio da su se kandidati "Srpske" borili da neke stvari dovedu na čistac da bi se radilo transparentnije i poštenije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track