Jovičić SNS: Đilas je demokrate uvaljao u blato, koje ne može da se opere
Foto: KURIR

Odgovorio i poručio

Jovičić SNS: Đilas je demokrate uvaljao u blato, koje ne može da se opere

Politika -
Od kako je Dragan Đilas zaseo na čelo DS sa svojim poslovnim partnerima, vaša stranka proživljava očiglednu krizu političkog identiteta, kaže Jovičić

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da se svi "valjamo u blatu" koje je neodgovorna vlast DS stvorila u zemlji.

"Gospodo iz DS, svi se mi zajedno valjamo u blatu koje je vaša neodgovorna vlast stvorila u ovoj državi. A, Dragan Đilas je taj koji je vašu stranku uvaljao u blato koje niko i ništa neće oprati. Stvaranje pravne države nazivate diktaturom, borbu protiv kriminala i korupcije nazivate progonom, druge optužujete za vaše dugove i to nazivate opozicionim delovanjem", baveo je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

Jovičić je naglasio da Srbija zaslužuje bolju opoziciju, a građani naše zemlje zaslužuju da čuju odgovore na pitanja koje SNS postavlja opoziciji.

"Od kako je Dragan Đilas zaseo na čelo DS sa svojim poslovnim partnerima, vaša stranka proživljava očiglednu krizu političkog identiteta. U nedostatku političke zrelosti i demokratske kulture jedini argument koji vam je preostao se tiče perioda od pre 20 godina.

Srbiji je potrebna budućnost i jasno je da vi više niste sposobni da joj to pružite", poručio je Jovičić.

Prethodno se Demokratska stranka oglasila saopštenjem u kome je ocenila da su reči i termini koje vlast koristi u, kako tvrde, "obračunu sa opozicijom", primereni "diktatorskom režimu kakav SNS uvodi u Srbiju".

Demokrate smatraju da će posledice biti iste kao "kada su bili na vlasti devedesetih godina" i kada su se, kako navode, "kockali budućnošću Srbije".

DS dodaje i da se "neće valjati po blatu sa Jovičićem i njemu sličnima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track