ŠOKANTNO: Tadić se tajno viđao sa Mišom Bananom!
Foto: brisanje

Beba Popović otkrio

ŠOKANTNO: Tadić se tajno viđao sa Mišom Bananom!

Politika -
Direktor Instituta za javnu politiku tvrdi da se i bivši šef države viđao s najbližim saradnikom odbeglog narko-bosa Darka Šarića na tenisu

BEOGRAD - Urnisa ga.Vladimir Beba Popović, direktor nevladine organizacije Institut za javnu politiku, tvrdi da se s Rodoljubom Radulovićem zvanim Miša Banana viđao i bivši predsednik Srbije Boris Tadić! Popović je kazao da se Tadić viđao s Radulovićem, jednim od najbližih saradnika odbeglog narko-bosa Darka Šarića, na tenisu!- Zašto nam smeta Dačić 2012. godine, a nije nam smetao 2008? Zašto se Miša Banana pominje 2012? Što se Miša Banana vezuje za Dačića 2012? Jer znam da se i Boris Tadić viđao s Mišom Bananom na tenisu! Nije to neka tajna. To zna ceo grad! Sedeo je u Kolingu, bio je predsednik Teniskog saveza Srbije - kazao je bivši šef Biroa za koordinaciju s medijima u Vladi Zorana Đinđića u emisiji „Jedan na jedan“ na RTV.Popović je ovo otkrio objašnjavajući kako je Tomislav Nikolić pobedio na predsedničkim izborima i kako je došlo do smene vlasti.- Znate kako su ti ljudi došli na vlast? Kao jedina alternativa Borisu Tadiću. Ja pripadam onima koji nisu glasali na prošlogodišnjim izborima ili su pripadali „belim listićima“. Koji smo izbor imali? Hoćete za vojvodu ili za finog i umivenog Borisa Tadića? Završe se izbori, Toma više nije vojvoda nego je njegov koalicioni partner. Dosta je bilo - kazao je Popović. Boris Tadić juče nije odgovorio na SMS s pitanjima u vezi sa pomenutim navodima. Pitanja su prosleđena i premijeru Ivici Dačiću, ali odgovore ni od njega nismo dobili.

Boris Tadić:NISAM HTEO DAČIĆA ZA PREMIJERA ZNAO SAM DA SE VIĐA SA ŠARIĆEVIMABivši predsednik Srbije Boris Tadić priznao je svojevremeno da je znao za kontakte premijera Ivice Dačića s predstavnicima narko-klana Darka Šarića, ali nikad, kako je rekao, nije dobio informacije da Dačića krivično gone. Tadić je rekao da je taj razlog, kao i mnogi drugi, uticao da, kao pregovarač o sastavljanju Vlade posle izbora, nije želeo da prihvati da Dačić bude premijer.- Svako je mogao da dođe u kontakt s predstavnicima organizovanih kriminalnih grupa, a da li je neko počinio krivično delo, to je predmet istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track