Selaković: Istupi Cvijana i Antića neprimereni stranci
Foto: Zo

Sporni javni nastupi

Selaković: Istupi Cvijana i Antića neprimereni stranci

Politika -
Na pitanje da li se iza "iskakanja" pojedinaca iz SNS skriva sukob između Vučićeve i Nikolićeve struje, on je odgovorio da je ta spekulacija produkt želje mnogih kojima ne odgovara jaka stranka

BEOGRAD - Istupi stranačkih funkcionera moraju da budu vrlo pažljivo odmereno, a poslednji nastupi Vladimira Cvijana i Olivera Antića ne doprinose stranci, izjavio je ministar pravde i član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

"Poslednji javni nastupi Vladimira Cvijana nisu primereni članu Srpske napredne stranke, a naročito članu rukovodstva i Predsedništva stranke. Uveren sam da je on iz ličnih razloga odlučio da se kandiduje za predsednika SNS", rekao je Selaković.

Na podsećanje da Cvijan tvrdi da se na Predsedništvu SNS najavljuju hapšenja političkih protivnika ili ljudi koji se ne dopadaju Aleksandru Vučiću, Selaković je rekao da se na sednicama Predsedništva, čiji je član, nikada nije o tome i tako razgovaralo.

"Gospodin koga pominjete i ja izgleda nismo bili na istim sednicama i u istoj stranci", rekao je Selaković.

Na pitanja da li se iza "iskakanja" pojedinaca iz SNS skriva sukob između Vučićeve i Nikolićeve struje, on je odgovorio da je ta spekulacija produkt želje mnogih kojima ne odgovara jaka stranka koja ima visok rejting i poverenje građana, a posebno kada je u pitanju predsednik stranke.

"Takođe, mnogima ne odgovara i da u državi postoje dva jaka čoveka iz jedne stranke. Odnos predsednika države i predsednika SNS je jako dobar. Kao ilustraciju navešću činjenicu da je jedan od visokih funkcionera SNS Radomir Nikolić sin predsednika Srbije", rekao je Selaković.

Na pitanje gde je u celoj ovoj priči savetnik predsednika Oliver Antić i da li podržava Vučića ili Cvijana, Selaković je rekao da na čijoj je neko strani mogu da odgovore samo Cvijan i Antić. "Narod kaže da gde ima dima, ima i vatre. Istupi stranačkih funkcionera moraju da budu vrlo pažljivo odmereni. Poslednji nastupi njih dvojice ne doprinose stranci", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja