Marko Karadžić: Prostitutke su mi draže od novinara

Atakuje na medije

Marko Karadžić: Prostitutke su mi draže od novinara

Politika -
Član LDP i bivši državni sekretar u Ministarstvu za ljudska prava (!) pridružio se Ganguli u pljuvačini po novinarima

BEOGRAD - Bolje da se nikad više ne bori ni za čija ljudska prava!Pljuvačini generalnog sekretara DS Aleksandra Šapića po novinarima juče se pridružio Marko Karadžić iz LDP, koji je uvredama čak nadmašio Gangulu.Dok je Šapić na Tviteru novinare uporedio s prostitutkama, Karadžić, koji je bio državni sekretar u Ministarstvu za ljudska prava, napisao je da mu je i prostitutka draža od novinara. Braneći Šapića od kritika drugih tviteraša, Karadžić je napisao:- A zašto je (Šapić) preterao? Meni je draža prostitutka koja/i pošteno živi od svog rada nego... - napisao je Karadžić. On se javno izjasnio kao gej, pa se zbog toga prostitutka u njegovom tvitu odnosi i na žene i na muškarce.Šapić je na Tviteru prekjuče napisao:- Pitam jednu novinarku da li ju je sram kad potpiše lažan naručeni tekst. Ona kaže mora od nečeg da živi. I prostitutka ima sličan odgovor - dodao je Šapić.Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije osudili su izjavu visokog funkcionera DS, ocenjujući je kao neprimerenu. (N. S.)

Marko nam je ugrozio udajuAnastasija Buđić, članica grupe Models, za Kurir je rekla da je razočarana ovakvom nedoličnom izjavom čoveka koji se predstavlja kao demokrata i zagovornik ljudskih prava.- Ovo je klasično klevetanje, tako da dotični može da bude tužen po klauzuli u zakonu koja se odnosi na smanjeni postotak za udaju. Mi smo mlade i neudate devojke, kojima je on ovim činom ugrozio potencijalne udvarače i sve ono što nosi sutrašnji dan - rekla je i dodala da kao obrazovana i vaspitana devojka neće da odgovara na prostakluke.(S. I.)

Razume se u sve MODELSICE SU „KURVEŠTIJE“Povodom novog spota grupe Models „Žućko“, Marko Karadžić je na Fejsbuku napisao da su one „drolje koje prodaju svoje telo zarad politike“.- Tek sada sam video ove drolje koje prodaju svoje telo zarad politike. Prostitutke poštujem, ali ove kurveštije ne - napisao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track