TIRANIN: Đilas terao Šapića da gleda treninge njegove ljubavnice Ane Dabović!

Pukla bruka: Diktator na čelu DS

TIRANIN: Đilas terao Šapića da gleda treninge njegove ljubavnice Ane Dabović!

Politika -
Mobing: Đilasovi saradnici morali ujutru u pola osam da dolaze na treninge i tri sata gledaju Anu Dabović samo da bi razgovarali s njim

BEOGRAD - Šapiću puk‘o film!Aleksandar Šapić samo je jedan u nizu ljudi iz okruženja Dragana Đilasa koji mu okreću leđa, saznaje Kurir iz izvora u DS bliskih bivšem vaterpolisti. Naš sagovornik ističe da je Đilas dva dana ćutao o ostavci generalnog sekretara Aleksandra Šapića jer nije verovao da će je on zaista podneti.Putovanje u Moskvu- Đilas sada, kada ga je i Šapić napustio, više nema nikoga u stranci ko bi ga za bilo šta podržao. Takođe, činjenica je i da priče koje Đilas plasira u javnost - da ga je on smenio - nisu tačne, jer to može da uradi samo Glavni odbor stranke, koji ga je i postavio na tu funkciju. Isto tako, neslaganje između njih dvojice ne traje od juče. Šapić je u javnosti predstavljen kao neko ko mu je desna ruka, a zapravo nikakve odluke nije donosio, a s druge strane, svi su ga blatili. Đilasu je bilo važno samo da svi u stranci bukvalno plaču kada mediji objavljuju njegove afere, a kad su drugi funkcioneri partije u toj situaciji, funkcioniše po sistemu „ko vas šiša“. Predsednik DS je sve one koji su mu pružili podršku jednostavno, grubim rečnikom, zeznuo. Igrao je igre - kaže jedno, uradi drugo. Nema nikoga u stranci ko na njega nije kivan iz nekog razloga - otkriva izvor Kurira i dodaje da su Đilasovi saradnici, pa i sam Šapić, dolazili u situaciju da su, kako bi s njim uopšte mogli da razgovaraju, išli na treninge naše ženske košarkaške reprezentacije.- Terao ga je da ujutru u pola osam dolazi na treninge i tri sata gleda kako Ana Dabović ubacuje loptu u koš. To je, bre, strašno! Umesto da na sve načine pokušavamo da izvadimo stranku iz krize, naš predsednik Dragan Đilas svakog četvrtka ili petka putuje privatno u Moskvu kod nje. I to preko Brisela, da bi navodno zavarao trag tabloidima. Ne postoji više odbor DS u Beogradu koji će mu dati podršku. Stranka nema ni dinara, a niko ne želi da donira novac, pa ni Đilas, iako su se svi od stranke i te kako okoristili. I njegov pulen Balša Božović mu je okrenuo leđa - dodaje sagovornik Kurira.Totalna samovoljaOn kaže da je odlazak ministara iz stranke maslo Dragana Đilasa.- On ih je oterao bez ikakvih konsultacija sa organima stranke i to je saopštio u govoru na jednoj od sednica GO. Svi su bili frapirani, naročito odlukom da iz stranke istera Vuka Jeremića. U to nije mogao da veruje ni Aleksandar Šapić, koji je zbog nastupa i gafova mesecima trpeo napade medija - zaključuje izvor Kurira.Ova naša saznanja doskorašnji visoki funkcioner Šapić nije želeo da komentariše.- Već sam izjavio da sam podneo ostavku iz ličnih razloga. To je sve što ću reći i mislim da je dovoljno - rekao je Šapić.S druge strane, poznato je da lider DS Dragan Đilas već mesecima, iz samo njemu znanih razloga, ne daje izjave za najtiražniji list u Srbiji.

Nije hteo više da trpi maltretiranje... Aleksandar Šapić
Nije hteo više da trpi maltretiranje... Aleksandar Šapić

RejtingTVITOVI OPASNIJI OD LJUBAVNICE?!Izvor Kurira blizak Šapiću ističe da ne razume kako njegovi tvitovi toliko urušavaju rejting stranke, koji je na najnižem nivou u svojoj istoriji, a ne i Đilasovo pojavljivanje s mladom izabranicom na finalu Svetskog prvenstva u rukometu u Areni pre nekoliko dana.- Svako ima pravo da u svom privatnom životu radi šta hoće, ali kada nečiji privatan život utiče na stranku, to je problem svih u stranci. I njegova druga žena Iva Đilas za njegova neverstva je saznala tako što je od drugih dobila listinge njegovih telefonskih razgovora - zaključuje izvor Kurira.

Takođe, u vašem omiljenom dnevnom listu, pored ostalog, možete pročitati i sledeće: UŽAS: Albanci od crkve napravili javni wc!OTAC MALOG GOJKA: Moj sine, budi mi hrabar, tati će u petak odseći nogu! SRAMOTA: Adil u sudu dočekan ko predsednik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track