ALAVI FUNKCIONER DS: Ješić tamani roštilj, briga ga za kilažu!
Foto: Zorana Jeftić

Paparaco na Kopaoniku

ALAVI FUNKCIONER DS: Ješić tamani roštilj, briga ga za kilažu!

Politika -
Nekome meso, nekome kupus: Potpredsednik vojvođanske vlade nabadao na čačkalicu kolutiće kobasice i zalivao ih rakijom, umesto da se rekreira

BEOGRAD - Opravdao prezime.Potpredsednik Vlade Vojvodine i funkcioner DS Goran Ješić dobro se provodi na Kopaoniku, čak iako nema dovoljno snega, ali zato ima mnogo roštilja! Ješić je, izgleda, bio poprilično gladan, te uopšte nije delovalo da razmišlja o kilogramima, mada bi se reklo da ga prekomerna težina i te kako muči (vidi okvir). Opterećen kilogramimaFotoreporter Kurira uhvatio je Ješića u bašti jednog kafića baš kad je zinuo na komad sočne kobasice, i to kao da će mu pobeći zalogaj! Dok su posetioci u punoj bašti kafića ćaskali i smejali se na suncu, funkcioner DS za to uopšte nije imao vremena. Koliko mu se žurilo da što pre smaže kobasice, pokazuje i to da nije stigao da sedne za sto, nego je sa barske stolice čačkalicom nabadao naseckane kolutiće. Da bi mu bilo slađe, sve je zalio rakijicom. Verovatno isto domaćom. Da li jednom ili dve, svejedno Ješić nabocka kobasice sve. Neki bi rekli da je ješan, kao što mu prezime govori. I sa rečima neumerenŠta god da je razlog Ješićevog apetita, interesantno je da je našao vremena i za pisanje na Tviteru i aktuelna politička zbivanja. Podsetimo, kako je Kurir juče objavio, ovaj demokrata je na Tviteru propisno izvređao predsednika privremenog organa Beograda Sinišu Malog, poručivši mu da je magarac i da nije gradonačelnik, već „samo organ, i to privremeni“!

Svaka častJEŠIĆ NOVINARU KURIRA: „JE.O TI JA MATER!“Upitan da li su reči koje je izgovorio na račun Siniše Malog primerene, Ješić nam je pre dva dana odgovorio zagonetkom:- Moj odgovor je odgovor Nenada Čanka Goranu Matiću 2000. godine - rekao je Ješić.Međutim, shvativši da je pobrkao imena, da je zapravo mislio na Ivana Markovića, a ne na Matića, Ješić se juče na Tviteru ispravio i okačio Čankovu izjavu o Markoviću, namenjenu kao odgovor novinarki Kurira, koja glasi:- Debljina se može ukloniti dijetom, a imbecilnost i pokvarenost ničim, uostalom - je.o ti ja mater.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track