Zorana Mihajlović na Badnji dan sa Vučićem, za Božić s porodicom
Foto: Nebojša Mandić

Igranka bez prestanka: Kako praznike provodi ministarka energetike

Zorana Mihajlović na Badnji dan sa Vučićem, za Božić s porodicom

Politika -
Za sam Božić ići ćemo kod bake na ručak. Kod nje proslavimo ovaj dan kako priliči - sečemo česnicu, koju baka pravi svake godine. Potom po podne idemo kod prijatelja. Ima, dakle, vremena i za posao i za porodično slavlje, kaže Zorana Mihajlović

BEOGRAD - Tradicionalno, porodično.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović ovaj Božić dočekala je radno, ali je uspela da ugrabi i koji trenutak da bude sa porodicom.- Ja ne ustajem iz kreveta, bolesna sam - požalila se ministarka, a zatim dodala:- Ali verujem da ću biti dobro za Božić. Ona je zatim počela da nabraja šta je sve isplanirala za božićne praznike.

Ukratko - red posla, red porodičnog života.

- Na Badnji dan biću u Vladi, zatim idem u stranku, gde ćemo, kao i svake godine, uneti badnjak u stranačke prostorije. To je kod nas naprednjaka već tradicija - objašnjava Zorana Mihajlović.Samo Badnje veče ministarka Mihajlović provešće u krugu najuže porodice, sa sinom koji je već dvanaestogodišnjak. A za Božić, kaže, zna se - kod bake.

- Za sam Božić ići ćemo kod bake na ručak. Kod nje proslavimo ovaj dan kako priliči - sečemo česnicu, koju baka pravi svake godine. Potom po podne idemo kod prijatelja. Ima, dakle, vremena i za posao i za porodično slavlje - kaže na kraju Zorana Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track