LJAJIĆ: Vučićeva odluka je bila očekivana!
Foto: Zorana Jeftić

U nedelju sednica glanvno odbora SDPS

LJAJIĆ: Vučićeva odluka je bila očekivana!

Politika -
Ova odluka je očekivana sigurno da su se u SNS opredelili rukovodeći se time da je za jednu novu fazu pred kojom je Srbija potrebno da uđu novi ljudi, nova eneregija, sveža krv, rekao je Ljajić

BEOGRAD- Najava predsednika SNS Aleksandra Vučića da će predsedništvu naprednjaka predložiti da se ide na izbore za lidera SDPS Rasima Ljajića je očekivana i svakako bolja od aktuelnog stanja.

"Svaka odluka je bolja od ovog besomučnog licitiranja koje traje već dva meseca o tome da li će biti ili ne izbora. Prema tome, ova odluka je očekivana - sigurno da su se u SNS opredelili rukovodeći se time da je za jednu novu fazu pred kojom je Srbija potrebno da uđu novi ljudi, nova eneregija, sveža krv", rekao je Ljajić.

On je najavio i za sutra sednicu Glavnog odbora SDPS na kojoj će se definisati izborni štab i smernice kampane.

"Mi ćemo sutra imati sednicu Glavnog odbora na kojoj ćemo definisati i formirati izborni štab i smernice kampanje i utvrditi platformu za nastavak razgovora sa SNS. Načelno smo dobili koaliciju kada se radi o izborima u Beogradu i sada ćemo nastaviti razgovore vezane i za listu za republičke izbore" , rekao je Ljajić.

Lider SNS Aleksandar Vučić predložiće sutra Predsedništvu stanke raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što će biti deseti višestranački, a sedmi vanredni izbori u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track