VELIMIR ILIĆ: Raspisivanje parlamentarnih izbora logično i očekivano!
Foto: Zorana Jevtić

Narod da se opredeli

VELIMIR ILIĆ: Raspisivanje parlamentarnih izbora logično i očekivano!

Politika -
Srbija od nove vlade očekuje nova radna mesta, investicije, završetak borbe protiv korupcije, rešavanje mnogih pitanja vezanih za Kosovo i Metohiju i priključenje evropskoj porodici", naveo je Ilić

ČAČAK - Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je, nakon rekonstrukcije vlade, očekivano i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

"Logično je bilo raspisivanje izbora, na kojima narod treba da se opredeli.

Srbija od nove vlade očekuje nova radna mesta, investicije, završetak borbe protiv korupcije, rešavanje mnogih pitanja vezanih za Kosovo i Metohiju i priključenje evropskoj porodici", naveo je Ilić.

Prema njegovim rečima, najveći problemi Srbije su nezaposlenost, bezperspektivnost omladine koja je završila škole, ali i niska primanja onih koji rade.

Upitan da li će njegova partija ponovo biti u predizbornoj koaliciji sa naprednjacima, Ilić je odgovorio da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS.

"Iza nas su ostali dobri rezultati, biće o tome razgovora u narednom periodu. U kampanji ne smemo smarati narod dugim pričama, ona treba brzo da se završi, budući da se sve zna, a narod očekuje bolji život", rekao je Ilić.

"Da li su izbori bili neophodni u ovom momentu ili za šest meseci sada je nebitno-ali što pre, to bolje", kazao je Ilić i dodao da aktuelna vlada nije imala problema u funkcionisanju.

"SNS verovatno smatra da nije u mogućnosti da ispuni očekivanja naroda u ovom sastavu i zato traži neka druga rešenja. Ona partija koja ima najveću podršku građana, ima i najveću odgovornost, jer mora odlučivati, budući da narod to očekuje", rekao je lider NS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track