LJUBAV CVETA Karleuša: Čedo, biću ti verna do groba!  Jovanović: Jelena, volim i ja tebe!

Strastvene izjave lidera LDP i pevačice

LJUBAV CVETA Karleuša: Čedo, biću ti verna do groba! Jovanović: Jelena, volim i ja tebe!

Politika -
Ti meni serdare... Turbo-folk zvezda obećala podršku LDP na izborima 16. marta, a Jovanović odgovorio da Karleuša treba da menja Srbiju

BEOGRAD - Majka i otac.Svaka ozbiljnija stranka u Srbiji ima „svoju“ pevačicu, a u ovoj izbornoj kampanji LDP će podršku davati turbo-folk zvezda Jelena Karleuša!- Kada je reč o Čedi Jovanoviću, slobodno napišite da taj čovek može da računa na moju podršku i vernost zauvek. U dobru svakako, a kad je teško pogotovo - rekla je za Kurir Jelena Karleuša.Spojili ih gejeviNa ovu izjavu ljubavi Jovanović uzvratio je istom merom. Jovanović je za Kurir rekao da mu je drago što ima podršku Karleuše i da se s njom upoznao posle Parade ponosa, kada je branila prava LGBT populacije.- Meni je vrlo drago što je ona to rekla. Jelena Karleuša je skupo platila svoj stav. Ona je majka dvoje dece, a ja sam otac četvoro dece. Drago mi je što imam podršku nekog ko je spreman da podrži ugroženu manjinu - kazao je Jovanović.Lider LDP dodaje da bi želeo da na ovo društvo utiču svi koji mogu, „bez obzira na to da li se radi o ljudima sa estrade poput Karleuše, profesorima ili svim drugim koji su na bilo koji način posebni, svi treba da uzmu učešće u poslu koji očekuje Srbiju“. - Ako govorimo o ljudskim pravima, Karleuša, zašto da ne - rekao je Jovanović.Simpatija Jovanovića prema „liku i delu“ JK datira iz 2010. godine, kada je ona bila počasni gost na tribini LDP. On je tad izjavio da je Jelena pametnija od većine srpskih intelektualaca i društvene elite. Predsednik LDP je u nekoliko navrata citirao delove kolumne koju je JK napisala za Kurir.- Ta kolumna je preporučila Jelenu za mesto u prvom redu na tribini o toleranciji - rekao je on. Interesantno je da je pevačica ovaj put iskazala simpatije i prema Draganu Đilasu i Aleksandru Vučiću.Flert sa Vučićem- Kad je reč o Đilasu, glasala sam za njega kao gradonačelnika. Kakav bih ja čovek bila kad bih tako olako, i kad je nekom gusto, menjala boje! A kad je reč o Vučiću, moj stav je nepromenjen: ni boljeg čoveka, ni većih idiota koji ga okružuju! Njegova politička opcija je apsolutno suprotna mojim političkim uverenjima, ali on, kao čovek koji me je kupio jednim svojim gestom, u meni može da vidi prijatelja i kad nestanu svi ovi poltroni oko njega - kaže ona.

EvolucijaPOLITIČKI UKUS JELENE KARLEUŠE: SLOBA, ĐINĐIĆ, ČEDA I DAČIĆZanimljivo je da je Jelena Karleuša od devedesetih do danas više puta menjala svoj politički ukus, počevši od Slobodana Miloševića, za koga je 1998. izjavila da joj je „simpatičan“. Kasnije se divila delu Zorana Đinđića, da bi se 2010. oduševila Čedom Jovanovićem, a već 2012. divila se Ivici Dačiću. Nikad joj nije bio simpatičan jedino Dragan Marković Palma, pre svega zbog njegovih stavova prema LGBT populaciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track