Mihajlovićeva: Đilas može da tuži celu Srbiju
Foto: Dado Djilas

Potpredsednica SNS

Mihajlovićeva: Đilas može da tuži celu Srbiju

Politika -
Kakva god tužba bila gospodina Đilasa, mislim da bi bilo dobro da se on pojavi pre ili kasnije na sudu. To neće sprečiti SNS da se bori ne samo za pravdu već i bolje sutra, navela je ona

SVILAJNAC - Potpredsednica vladajuće Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović kazala je danas da njenu stranku neće zaustaviti tužbe predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa.

"Kakva god tužba bila gospodina Đilasa, mislim da bi bilo dobro da se on pojavi pre ili kasnije na sudu. To neće sprečiti SNS da se bori ne samo za pravdu već i bolje sutra", kazala je Zorana Mihajlović, prva na listi SNS-a za lokalne izbore u Beogradu 16. marta.

Zorana Mihajlović je juče optužila Đilasa za korupciju i lično bogaćenje u periodu dok je bio gradonačelnik Beograda, a on je odgovorio da će potpredsednicu SNS-a tužiti za klevetu.

Zorana Mihajlović je danas ponovila da se "Đilas kao bivši gradonačelik pre svega bavio sobom i svojim firmama".

"Bogatio se dok je bio vlast i gradonačelnik, dok su Beograd i Srbija siromašili. Onda bi verovatno trebalo da tuži celu Srbiju. Možda za početak da krene s bivšim počasnim predsednikom Boisom Tadićem, koji je rekao da neće da bude u Demokratskoj stranci u kojoj se nalaze ljudi s raznoraznim aferama", rekla je Zorana Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track