DRVENI ADVOKAT: Dragan Šutanovac brani Miškovića!
Foto: Dado Đilas

Hit: Još jedan branilac vlasnika „Delte“

DRVENI ADVOKAT: Dragan Šutanovac brani Miškovića!

Politika -
Demokrata poručio da privrednici u Srbiji ne mogu da dišu i upitao dokle će se više hapsiti pošteni biznismeni; Pred lice pravde izvedeni su Mišković, Đurić, Đurašković...

BEOGRAD - Odabrano društvo.

Dragan Šutanovac, član Predsedništva DS, posle Vladimira Cvijana, predsednika Republikanske stranke, i Branka Ružića iz SPS stao je u odbranu tajkuna!KritikeŠutanovac je na jučerašnjoj sednici Predsedništva demokrata, kako saznaje Kurir, rekao da biznismeni danas u Srbiji ne mogu da dišu i pitao dokle će da ih hapse. Prema rečima našeg izvora iz vrha DS, Šutanovac je branio Zorana Živkovića, a kritikovao svog kuma i bivšeg šefa demokrata Borisa Tadića, koji je otvoreno rekao da neće da bude član stranke koja pregovara o savezu sa Živkovićem.- Šta sad hoće Tadić? Vučiću smetaju tajkuni, a Tadiću Živković! Sad bi i Tadić da optuži Živkovića i njegovu vladu za privatizacije i preprodaje. Biznismeni ne mogu da dišu. Dokle više hapšenja poštenih biznismena - upitao je Šutanovac.NajglasnijiIako nije precizirao na koje to poštene biznismene misli, a koji su uhapšeni ili su bili uhapšeni, spisak nije dug - Miroslav Mišković, Dragan Đurić i Milo Đurašković.- Šutanovac je bio najglasniji na sednici. Kukao je na stanje u zemlji i glasno stao u odbranu Zorana Živkovića. Iako nije u sjajnim odnosima sa Tadićem, ipak smo svi bili iznenađeni kada je počeo da ga kritikuje. On je stao u odbranu i nekih svojih bliskih prijatelja koji su se našli pod istragom i rekao da se DS bori protiv Vučićeve Srbije, kao što se odbranila od Tadićeve struje u stranci - dodaje naš izvor.Dragan Šutanovac juče nije odgovarao na pozive Kurira, niti na SMS poruke sa konkretnim pitanjima na ovu temu.

Ne bira stranku

CVIJAN POVUKAO NOGU

Prvi koji je stao u odbranu vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića je Vladimir Cvijan, dojučerašnji funkcioner SNS. Cvijan je u intervjuu za naš list priznao da je uzimao novac od Miškovića, ali, kako je naveo, to su radili i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track