Privukla ih Vučićeva energija: Omladinski funkcioneri DS i SPS iz Kikinde prešli u SNS
Foto: Saša Urošev

Promenili stranačke dresove

Privukla ih Vučićeva energija: Omladinski funkcioneri DS i SPS iz Kikinde prešli u SNS

Politika -
Zorica Lupuljev, donedavna potpredsednica omladine DS i Bogdan Tasovac, predsednik omladine SPS, postali novi članovi naprednjaka

KIKINDA - U susret vanrednim parlamentarnim izborima, osipanje člansta i preleti na koje nije imuna skoro nijedna partija u Srbiji, nisu mimoišla ni kikindsku političku scenu. Kikindskim naprednjacima, stožeru lokalne vlasti u ovom gradu, priključila se Zorica Lupuljev, donedavna članica DS i potpredsednica Opštinskog odbora za omladinu. Ovoj stranci se pridružio i Bogdan Tasovac, doskorašnji predsednik omladine OO SPS.

"Energija koju Aleksandar Vučić širi i pruža je moj izbor. Kad realno sagledamo stanje u Kikindi, moramo da priznamo da je ovo grad duhova. Mladi odlaze u druge gradove, samo da ne bi bili ovde jer u Kikindi ne vide perspektivu. To treba menjati", izričit je Tasovac.

Zorica Lupuljev ovako je pojasnila zašto je korigivala svoje političke stavove i pristupila SNS: "Kao mlada i ambiciozna osoba nisam sebe više videla i prepoznavala u stranci koja nema konkretan program i viziju, i u kojoj ne postoji šansa za mlade i budućnost mladih. Pozitivnu energiju i ambijent za ostvarenje ciljeva kojima svi mladi teže, prepoznala sam u Srpskoj naprednoj stranci", navela je ona.

Potpredsednica kikindskih naprednjaka, Aleksandra Majkić, potvrdila je da se u poslednje vreme značajan broj mladih ljudi priključio ovoj stranci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track